Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 66 produkter
1
...
3
Drivhustilbehør kan hjælpe med at skabe det perfekte dyrknings klima, som gør det nemmere at dyrke med succes og hjælper dine planter med at trives hele året rundt. Hos Trademax finder du praktiske og effektive produkter, der er nemme at bruge for både begyndere og avancerede gartnere.

Tilbehør til alle drivhuse

  • Hvad er det vigtigste tilbehør til drivhuse?

    Forskellige tilbehør er gode til forskellige formål. Fælles for alle typer af drivhuse er, at du skal have en eller anden form for løsning til ventilation, skygge, opvarmning og vandingssystemer.
  • Hvilket tilbehør kan jeg bruge til at indrette mit drivhus med?

    Afhængigt af, hvad du skal bruge dit drivhus til, kan der være behov for forskelligt drivhustilbehør. Hvis du dyrker, kan hylder, borde, såbede, dyrkningskasser, potter, værktøj og haveudstyr være en god start. Hvis du ønsker, at dit drivhus skal fungere som et hyggeligt orangeri, kan et cafésæt med borde og stole eller et lille loungeområde med puder, tæpper og stearinlys være hyggeligt. Kun fantasien sætter grænser for hvilken oase du kan skabe. Det kan være rart, hvis dit drivhus har et behageligt siddeområde og forskellige potter, dyrkningskasser og andet tilbehør, der gør dit arbejde nemmere. Tag krukker og lignende ind om vinteren, så ved du med sikkerhed, at de overlever vind og vejr.
  • Kan jeg købe drivhustilbehør billigt hos Trademax?

    Vi tilbyder et nøje udvalgt sortiment af produkter af høj kvalitet til en god pris. Hylder, borde, såbede - vi har det hele. Desuden kan du nemt bestille værktøjsvogne eller covers billigt online. Udforsk vores store udvalg af tilbehør, og bestil det, der passer dig, dine behov og dit drivhus bedst. Vi tilbyder altid 14 dages fortrydelse, så du kan tage dig god tid og overveje hjemme, om det var det rigtige køb for dig.