Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Find din nye brusekabine med Trademax

Det er altid en smule vanskeligt at skulle indrette det perfekte badeværelse. Det kan være svært at finde de gode løsninger, så man både har plads til brusekabine og skabe på badeværelset. Står du til at skulle finde boliginventar til dit badeværelse, så tag et kig her på siden, hvor vi har samlet et lækkert udvalg af brusekabiner. Brusekabiner er helt essentielt at have på sit badeværelse, og det kan være en ideel måde at spare på pladsen. Trademax har samlet de bedste varianter af brusekabiner, som du kan lade dig friste af.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

Et varieret udvalg af brusekabiner

Hos Trademax ønsker vi altid at være behjælpelige med at indrette din bolig. Vi gør det nemt for dig at spotte, hvordan du bedst muligt finder inventar, som passer til størrelsen på dit hjem og som samtidig er et produkt i topkvalitet. Vi har alt til dit hjem, om det så drejer sig om inventar til badeværelset, til stuen eller soveværelset. På den måde bliver det nemt for dig at finde det rigtige inventar til dit hjem.

Her på siden finder du et varieret udvalg af brusekabiner. Fælles for alle brusekabiner her på siden er, at de alle er fremstillet af højeste kvalitet, så du er sikret et godt produkt, som kan holde i mange år frem. Ydermere egner disse brusekabiner sig perfekt til dig, som har et lille badeværelse, hvor du godt vil udnytte pladsen på en god måde. Du kan blandt andet lade dig friste af Noro Pacific R 99Sm brusekabine. Denne brusekabine kan nemt stå i et hjørne på et badeværelse uden at optage for meget plads. Denne brusekabine er i et tidsløst design, så den passer ind i ethvert hjem. Du kan læse mere om målene på denne model blot ved at klikke på produktet. Er du på udkig efter en mindre brusekabine, så kan du med fordel kigge nærmere på Noro Wave. Denne brusekabine fylder meget lidt og her får du en kvalitets brusekabine i et tidsløst og lækkert design. Noro Wave har en to dørslukning med magnetfunktion, hvilket er helt i tråd med tidens trends og tendenser. 
Mulighederne for at skabe ekstra plads på badeværelset er mange med vores store udvalg af stilfulde brusekabiner. Hos Trademax er kvalitet og gode materialer nøgleord og derfor kan du være sikker på, at uanset hvilken brusekabine du vælger, så får du et produkt af højeste kvalitet, som du vil have glæde af i mange år. Der er mange fordele ved at vælge at have en  brusekabine i sit hjem. De stabile vægge og brusekaret i kabinen tager vandet, så det ikke rammer husets egne vægge og gulve. Heraf kan en brusekabine være særlig praktisk, hvis du bor i en lejlighed uden vindue på badeværelset. Her undgår du, at vandet sætter sig på vægge og gulve og danner kalk og misdannelser. Så hvis du er på udkig efter en ny brusekabine eller mangler inspiration til, hvordan du på nemmeste vis kan udnytte pladsen på dit badeværelse, så tag et kig her på siden og lad dig friste af vores stilfulde og tidsløse udvalg af brusekabiner. 

Hos Trademax ønsker vi at gøre det nemt for alle at realisere deres indretningsdrømme og samtidig gøre det lettilgængeligt at handle kvalitetsmøbler og boliginventar online. Vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du altid kan finde lige det, du skal bruge. Mens du handler brusekabine kan du med fordel kigge nærmere på vores udvalg i alt til badeværelset. Herunder finder du flere underkategorier til både badeforhænge, badeværelsesbelysning, håndvaske, underskabe og meget mere. På den måde kan du nemt indrette hele dit badeværelse hos Trademax. Vi har et stort udvalg i alle møbler til badeværelset, så du nemt kan skabe et badeværelse lige efter din smag. Ydermere er du garanteret 14 dages fortrydelsesret hos Trademax, så du har mulighed for at vurdere om din brusekabine passer til dit badeværelse. Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Det har aldrig været sjovere at indrette sit badeværelse end med Trademax. Bestil allerede din brusekabine og andre ting til badeværelset i dag og nyd godt af at få leveret dit nye badeværelse lige til døren.