Brusekabine til dit nye bad

34 stk produkter
UDSALG
2041864(1).jpg
Populære filter

Hos Trademax kan du finde brusekabiner til alle badeværelser, store som små. Det bedste med en brusekabine er at den tilbyder en afskærmet plads lavet til nydelige stunder. Hos os fås et stort udbud af billige brusekabiner der holder meget god kvalitet. I vores sortiment finder du alt fra enkelt brusekabine til den mere blæret med flere funktioner. Vi har brusekabiner fra velkendte varemærker som for eksempel Noro og Bathlife. Vælg den model der passer dig og dit badeværelse bedst.

Brusekabinen - Dit eget rum i badeværelset

Hvilke modeller af brusekabiner kan jeg købe hos Trademax?

Hos Trademax finder du et stort udvalg af brusekabiner fra velkendte leverandører. Måske vil du have en luksuriøs brusekabine med massagestråler og dampfunktion? Vores brusekabiner fås i forskellige størrelser og modeller så du kan finde en der passer dig og dit badeværelse. Hos Trademax finder du både runde og firkantede brusekabiner.

Hvilke fordele er der med at vælge en brusekabine?

En brusekabine er en smart løsning der ikke bruger specielt meget plads og som sikre at fugten bliver i kabinen. Der er mange fordele ved at vælge en brusekabine til badeværelset. De stabile vægge og karet i kabinen tager hånd om vandet, så fugten ikke ødelægger husets vægge og gulve. Det kan være specielt praktiskt hvis badeværelset ikke har vindue. Søger du en løsning på hvordan du bedst udnytter pladsen på dit badeværelse, kan du tage et kig på hjemmesiden og lade dig inspireres af vores stilfulde og tidløse brusekabiner.

Er det svært at installere brusekabine?

Afhængig af hvilken brusekabine du har valgt kan der være forskellige installationsmåder. Hvis der er en normalt brusekabine kun med vægge er de relativt nemme at installere selv. Har du derimod købt en stor brusekabine med forskellige funktioner kan det være et smart alternativ at få fat i en installatør. der sørger for det bliver gjort korrekt.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG