Bruser til badeværelset

378 stk produkter
Kampagne
2041864(1).jpg

Trademax har billige brusere til alle badeværelser! Et brusebad kan blive meget mere end blot det daglige stop for hverdagens hygiene. Bruseren kan være din egen oase i badeværelset, hvor du kan lade vandet sile over dig efter en lang, slidsom dag og give dig tid til eftertanke. Hos Trademax finder du stilrene og funktionelle brusekabiner med eller uden kar, brusevægge, brusehjørner og brusedøre fra kendte varemærker. Vores brusevægge og brusehjørner findes med eller uden døre og du kan vælge enten klart, frostet, mønstret eller røget glas.

Den ultimative bruseløsning til dit badeværelse

Vi vil skabe den bedst mulige bruse-oplevelse til dig og  din familie. Sammen med vores leverandører tilbyde Trademax et bredt udvalg af brusere, som er stabile, sikre samt lette at holde rene og lækre. Desuden holder vores brusebade i mange år og har smukke designs, der passer netop dit badeværelse. Hvilken bruser passer netop dig? Er der brusevægge, et brusehjørne eller en brusekabine, som du er på jagt efter? Det er altafgørende at vælge, ikke kun ud fra hvordan du vil bruge brusebadet, men også efter arealet og indretningen i dit badeværelse.

En brusekabine har den fordel, at den kan anbringes fritstående, næsten hvor som helst, men kræver også meget plads. I et mindre badeværelse kan en brusevæg eller et brusehjørne med brusedøre være et godt alternativt. Brusedørene kan oftest åbnes både indad og udad, så dit brusehjørne bruger minimal plads, når det ikke er i brug. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du kan udforme dit badeværelses bruseløsning, skal du blot kontakte os!

 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne