Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret.

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Senge

Hos Trademax forhandler vi et stort udvalg af senge. Find en seng, der passer netop til dine behov, og få den leveret lige til døren. Vi tilbyder et stort sortiment af traditionelle senge, elevationssenge samt kontinentalsenge, alle fremstillet i høj kvalitet og i forskellige farver, størrelser og materialer. 
Der er også mulighed for at få en seng med opbevaring som ikke blot er komfortabel men også praktisk. Sortimentet bliver løbende opdateret og tilpasset markedets samt kundernes behov med de nyeste typer af senge og senge tilbud for endnu større besparelser. Vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet, samt udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet. Tilpas og kombiner efter dine ønsker og behov - vi tilbyder senge og sengetilbehør i mange forskellige materialer, farver og modeller.

Har du spørgsmål om købet af din nye seng, priser, produkter eller handel over internettet, så ring gerne til os. Tlf: 89 88 22 82.

Sortèr efter:
Side 1 af 10
Sortèr efter:
Side 1 af 10

Få de bedste drømme med den bedste liggekomfort

Sengen er et af de vigtigste møbler i hele hjemmet og det møbel hvor vi bruger størstedelen af vores tid i. Derfor er det også vigtigt at have en komfortabel seng, som ikke blot giver god støtte men også gør at du kan sove godt og blive rigtigt udhvilet. 

Hos Trademax forhandler vi et stort udvalg af forskellige senge – alle i den højeste kvalitet og den bedste komfort, så du får det bedste til dig og din krop. Vi har et stort sortiment af senge inden for forskellige typer og i forskellige materialer. Hos Trademax kan du finde alt fra komfortable enkeltsenge til store dobbeltsange samt senge med opbevaring hvor du kan finde en kombination og det praktiske og komfort der går i ét. Hos Trademax kan du altid finde det nyeste inden for senge. Vi udvider løbende vores sortiment så du altid har mulighed for at finde den bedste seng. Vi kvalitetstester alle vores senge inden vi sætter det ind i vores sortiment, så du altid er sikret den bedste kvalitet og holdbarhed til den rette pris. Hvis du er i tvivl om hvilken seng der er den rette til dig eller har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi bestræber os på at levere det bedste til kunderne. Køb din seng hos Trademax og få samtidig levering lige til døren, nemt og sikkert.