Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret.

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Sofaer

Find en sofa, der passer lige netop til dit hjem og få den leveret til døren. Vi tilbyder et stort sortiment af sofaer, af høj kvalitet, i forskellige størrelser og materialer. Sortimentet bliver løbende tilpasset markedets og kundernes behov, vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet, samt udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet. Tilpas og kombiner efter dine ønsker og behov - vi tilbyder sofaer og sofatilbehør i mange forskellige materialer, farver og modeller, så du har mulighed for at finde den sofa der passer lige til dit behov. Du vil løbende kunne finde sofaer på tilbud hos os, så du også har mulighed for at spare ekstra penge når du skal finde din nye sofa.

Sortèr efter:
Side 1 af 11
Sortèr efter:
Side 1 af 11

Billige sofaer af høj kvalitet til alle stuer

Med en smuk sofa kan du skabe et afslappet miljø i hjemmet, som er både smukt og praktisk for hele familen. Stuen skal indrettes smukt og afslappende men selvfølgelig med plads til alle nære og kære. Trademax tilbyder et bredt sortiment af sofa løsninger til dit hjem, der passer alle indretninger. Du kan med sikkerhed finde lige netiop det du mangler hos os.

Vi har et stort idvalg af sofaer og lænestole
I vores sortiment kan man finde alt fra u-sofaer og puffer til lædersofaer og klassiske Howard sofaer, der findes noget til alle stilarter. Vælg mellem modeller i mabge forskellige størrelser, farver og former.
Kig ubudet igennem og lad dig inspirere!