Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Sofaer

Find din nye sofa til en god pris her

En sofa er et møbel, som alle bør have i deres hjem. En sofa skal danne ramme for hyggelige stunder med familien og vennerne og samtidig skal det også være et sted, hvor man kan koble af efter en lang dag på arbejde eller i skolen. En sofa er et møbel, der bliver brugt meget og det er derfor også helt essentielt, at man er bevidst om holdbarhed og kvalitet, når man investerer i en ny sofa.

Det kan godt være svært at navigere rundt i de mange sofaer, man kan finde rundt omkring og det er ikke altid til at gennemskue om en sofa har den rigtige kvalitet.

Hos Trademax ønsker vi at gøre det nemt for dig at handle kvalitetsprodukter til gode priser. Derfor har vi her på siden samlet et stort udvalg af billige sofaer, som er fremstillet af den bedste kvalitet, så du er sikret, at ungerne kan tumle rundt i sofaen og, at du kan slappe af i sofaen med en god film. 

Sortèr efter:
Side 1 af 12
Sortèr efter:
Side 1 af 12

Stilfuldt skandinavisk design med kant

Her på siden finder du et eksklusivt udvalg af de bedste sofaer til de bedste priser. Vi har mange forskellige sofa kombinationer her på siden, så mon ikke du kan finde den sofa, som vil passe ind i din stue.

Er du på udkig efter en sofa, som kan rumme mange mennesker, så er Porto hjørnesofa fra Choice et oplagt valg for dig. Denne sofa egner sig perfekt til børnefamilien, som skal have plads til, at hele familien kan sidde i sofaen sammen og se film i weekenderne. Samtidig er der også gode pladsmuligheder, når du skal have gæster. Porto hjørnesofa er lavet i et moderne, skandinavisk design med mange stilfulde detaljer. Sofaen er udstyret med 35 kg koldskum, hvilket vil sige, at den har en høj siddekomfort og at hynderne ikke mister form med tiden. Det enkle og tidsløse design gør, at Porto hjørnesofa passer ind i de fleste hjem. Du har også mulighed for at tilkøbe en puf til din porto hjørnesofa for at skabe ekstra plads.

Hvis du er på udkig efter en mindre sofa, så finder du også et stort udvalg af 2 personers sofaer. Er du til den klassiske stil, kan du kigge nærmere på Hulda Lounge sofa. Denne eksklusive sofa er fremstillet af højeste kvalitet og med gennemtænkte detaljer, som tilføjer kant og personlighed til din stue. Sofaen har en pikeret ryg og er beklædt med et lyst linned/visco stof, som bidrager til en luksuriøs fornemmelse. Denne sofa vil uden tvivl sætte et stilfuldt præg på din stue. Du finder mange flere sofamodeller her på siden og fælles for alle er, at du er garanteret et møbel, som er fremstillet af de bedste materialer, så du kan nyde din sofa i mange år. Samtidig har vi mange sofaer på tilbud og til gode priser, så kig dig omkring her på siden og lad dig friste af de lækre, stilfulde sofaer.

 

5 års garanti med Trademax

Hos Trademax er det vigtigt for os, at du bliver tilfreds med de møbler, du køber hos os. Derfor gør vi vores ypperste for at give dig den bedste handel. Det gør vi både i forhold til vores priser, men også i forhold til vores service. Ved køb af en sofa hos Trademax får du 5 års garanti. Denne garanti dækker rammebrud og fjederbrud. Trademax leverer din sofa lige til døren for kun 395 kr. i fragt. Ydermere har du 14 dages fuld fortrydelsesret, så du har mulighed for at tjekke om sofaen passer ind i dit hjem. Du kan handle meget mere end sofaer hos Trademax. Vi har alt inden for boliginteriør, så mens du kigger på sofa kan du samtidig lade dig inspirere af vores udvalg af sofaborde. Her vil du måske kunne finde et sofabord, der matcher din sofa. Har du spørgsmål til en eller flere af vores sofaer eller andre af vores møbler, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Bestil allerede din sofa i dag og nyd godt af den gode komfort og det stilfulde design.