Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret.

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Sofaer med Chaiselong

For dem der ønsker endnu mere kvalitet og afslapning, kan vi anbefaler sofaer med chaiselong. Vi har et bredt udvalg af chaiselong-sofaer hvor du får rig mulighed for at kunne strække helt ud med rigelig plads. Vi forhandler chaiselong sofaer i en lang række udformninger samt materialer i et bredt udvalg af farver så du har mulighed for at finde din helt personlige sofa. På Trademax har du rigelig med muligheder for at finde den chaiselong sofa som du ønsker dig og som vil passe bedst til dit hjem.

Find din ønskede chaiselong ud fra de mange søgemuligheder her på siden eller kontakt os gerne om hjælp til at finde den chaiselong du ønsker. Vi tilbyder en effektiv rådgivning hvor vi hjælper dig med at finde det rette produkt ud fra dine behov og ønsker ud fra vores store udvalg af billige chaiselong sofaer. Vi tilbyder nem bestilling med sikker betaling og med en nem og hurtig levering lige til din dør.

Sortèr efter:
Side 1 af 4
Sortèr efter:
Side 1 af 4

En god sofa med chaiselong

Din chaiselong sofa vil hurtigt blive dit fortrukne sted. Vælg en sofa, der stilfuldt smelter sammen med din indretning eller hvorfor ikke bryde med en ny farve som sætter et personligt præg på stuen.

Uanset om dit hjem har et moderne eller klassiskt udtryk, kan vi hjælpe dig med at skabe et miljø, hvor du får mulighed for at slappe af med familien eller modtage gæster. Vi har samlet de bedste chaiselong sofaer i forskellige størrelser og modeller, som vi ved vil passe ind i de fleste hjem. Vores klassiske chaiselong sofaer passer perfekt til familier, eller bare til dem der elsker at slappe af og hygge med høj komfort.

Når du har uventede gæster, kan du nemt lave mange af vores sofaer til en midlertidig og komfortabel soveplads. Vi ønsker at du skal føle dig godt tilpas i dit eget hjem. Tag et kig på vores udvalg og find en chaiselong sofa der passer til dig og dine ønsker. Vælg mellem forskellige modeller, farver, nuancer, størrelser og tekstiler i en blanding.