Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Tæpper

Et tæppe kan give ny energi og liv til et værelse. Med et gulvtæppe kan du sætte et personligt præg på din indretning. Vi tilbyder et stort sortiment af tæpper, af høj kvalitet, i forskellige størrelser og materialer. Sortimentet bliver løbende opdateret og tilpasset markedets og kundernes behov, vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet, samt udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet. Vi tilbyder gulvtæpper i mange forskellige materialer, farver og modeller – lige fra traditionelle måtter samt tæpper til de forskellige rum og møbler, hvor du fx kan få tæppe til sofa. Vores store udvalg af forskellige tæpper og måtter giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på hjemmet.

Sortèr efter:
Side 1 af 17
Sortèr efter:
Side 1 af 17

Pryd hjemmet med flotte tæpper fra Trademax

Tæpper kan have mange forskellige formål og fås i et utal af forskellige former og mønstre. Hos Trademax har vi tæpper til nærmest alle formål i et stort udvalg af forskellige former og materialer med alt fra traditionelle og klassiske mønstre til helt moderne mønstre. 

Find dit nye tæppe i vores store sortiment af kvalitetstæpper. Vi har alt fra traditionelle kludetæpper til ryatæpper af høj kvalitet. Vores tæpper fås i et stort udvalg af farver og alle i høj kvalitet, hvor en stor del af udvalget af tæpper af håndlavede for det ypperste inden for kvalitet og design. Et tæppe kan være med til at bryde rummet og skabe varme og stemning i hjemmet. Vores tæpper passer til alle hjemmets rum, lige fra praktiske tæpper til at skabe varme og til pyntetæpperne der kan pryde væggen eller gulvet. 

Når du køber dit næste tæppe hos Trademax får du ikke blot mulighed for at finde et stort udvalg med mange moderigtige og flotte muligheder inden for tæpper, du får også tæpper til den bedste pris uden at gå ned på kvaliteten, som altid vil være i top og som vi har som et af nøgleordene hos Trademax.