Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret.

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Tv-Borde

Find et tv-bord der passer lige netop til dit hjem, og få den leveret til døren. Vi tilbyder et stort sortiment af TV-borde med gode opbevaringsmuligheder, af høj kvalitet, i forskellige størrelser og materialer. Vores udvalg af tv-borde bliver løbende tilpasset markedets og kundernes behov, vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet, samt udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet. Tilpas og kombiner efter dine ønsker og behov - vi tilbyder TV møbler i mange forskellige materialer, farver og modeller – her kan du få alt lige fra et traditionelt tv bord til et tv-bord på hjul for ekstra muligheder.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Dit fjernsyn har en central plads i stuen og fortjener derfor også en flot plads at være på. Hos Trademax kan du finde dit næste tv-bord som kan give dit fjernsyn eller underholdningssystem en flot plads at stå på. Hos Trademax kan du finde et stort udvalg af tv møbler og tv-borde, alle i stilrent design og med en lang holdbarhedstid, så dit tv har en flot og holdbar plads mange år ud i fremtiden. 

Hos Trademax kan du finde tv-borde i stilrent design med god holdbarhed i høj kvalitet i mange forskellige former. Her kan du finde alt fra traditionelle tv-bænke der fremstår stilrene i højglans eller naturligt look og til tv-møbler der kan hænges op og skabe ekstra gulvplads og som fremstår stilrent. Vores tv-borde er alle kvalitetstestede så du kun får det bedste produkt til den bedste pris, hvor der ikke gås på kompromis med design og kvalitet. Hos Trademax har du mulighed for at finde et stort udvalg af forskellige farver og designs i et væld af forskellige størrelser, så du har gode muligheder for at finde det tv-bord der passer bedst ind i dit hjem og som vil pryde den centrale plads i stuen med tv’et mange år ud i fremtiden.