Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10.00-15.00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Sofabord online

Sofabord fra Trademax. Friplads, madplads og praktisk opbevaring, mange funktioner i et og et vigtigt møbel i hverdagsrummet. Hos os på Trademax finder du et stort udvalg af sofaborde i forskellige designs og størrelser. Vi er altid interesserede i at hjælpe vores kunder med at finde de bedste og vigtigste indretningsdetaljer. Kontakt os gerne med specifikationer for hvordan du vil have at dit sofabord skal være, så hjælper vi dig med at finde en løsning. Bestil allerede idag! Dine møbler leveres hjem til dig iden 4-6 hverdage.

Sortèr efter:
Side 1 af 3
Sortèr efter:
Side 1 af 3

Sofabord i eg og glas

Vi ønsker ikke at det skal være akavet at se tv. Det er dit øjeblik på dagen og så skal det også være nemt at koble fra. Hvile fødderne på sofabordet eller aflast dine hænder, når det bliver lidt for meget på samme tid. For der er så meget som skal organiseres, selv under rolige øjeblikke. Et sofabord placeres i forhold til TV og sofaen. Det må hverken være for højt eller for lavt og det skal være let at nå med en lille indsats. Vi på Trademax ønsker at gøre det behageligt for dig og dine venner og har derfor samlet et bredt udvalg af sofaborde i fx eg og glas. Alt til, for at du skal kunne finde et produkt, der passer til din indretning. Hos os vil du helt sikkert finde et sofabord, der problemfrit matcher med dine andre møbler og giver dig og dine gæster en behagelig fornemmelse, der gør det behageligt at blive hjemme. Vælg mellem forskellige materialer, farver og nuancer i området.