Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: Lukket
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Sofaborde der passer til enhver stue

Til en god sofa hører det også til at have et godt og stabilt sofabord. Hos Trademax forhandler vi en lang række af sofaborde i høj kvalitet og med rigelig af valgmuligheder for at vælge det tv-bord der passer til din sofa og stole. Med et stort udvalg af forskellige materialer får du mulighed for at bestille et tv-bord der passer til dine møbler og som samtidig giver dig mulighed for at pryde stuen med et helt unikt møbel. Vi forhandler tv-borde i en lang række forskellige materialer lige fra klassiske træborde som er tidsløse klassikkere til flotte moderne designmøbler.

Hos Trademax kan du vælge blandt det store udvalg i en lang række farver og udformninger. Dette giver dig mulighed for at skabe dit helt eget personlige præg på det møbel du vælger. Med et tv-møbel fra Trademax er du sikret et flot og stilrent bord, som har en lang holdbarhed og vil pryde i ethvert hjem.

Sortèr efter:
Side 1 af 3
Sortèr efter:
Side 1 af 3

Sofabord i eg og glas

Vi ønsker ikke at det skal være akavet at se tv. Det er dit øjeblik på dagen og så skal det også være nemt at koble fra. Hvile fødderne på sofabordet eller aflast dine hænder, når det bliver lidt for meget på samme tid. For der er så meget som skal organiseres, selv under rolige øjeblikke. Et sofabord placeres i forhold til TV og sofaen. Det må hverken være for højt eller for lavt og det skal være let at nå med en lille indsats. Vi på Trademax ønsker at gøre det behageligt for dig og dine venner og har derfor samlet et bredt udvalg af sofaborde i fx eg og glas. Alt til, for at du skal kunne finde et produkt, der passer til din indretning. Hos os vil du helt sikkert finde et sofabord, der problemfrit matcher med dine andre møbler og giver dig og dine gæster en behagelig fornemmelse, der gør det behageligt at blive hjemme. Vælg mellem forskellige materialer, farver og nuancer i området.