Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: Lukket
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 395kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Sofabord til alle stuer

Aflastning , spiseplads og praktisk opbevaring ! Et sofabord har mange funktioner og er en vigtig del af alla møbler i stuen . Hos os på Trademax finder du et bredt udvalg af sofaborde i forskellige designs og størrelser. Alt så du kan finde det sofabord der vil passe i dit hjem.

Vi er altid interesseret i at hjælpe vores kunder med at finde de bedste og mest overkommelige indretningsdetaljer. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dit sofabord,så er det lige og ringe eller sende os en mail, så vil vi hjælpe dig med dine spørgsmål

Bestil i dag! Vi leverer hjem til dig!

Sortèr efter:
Side 1 af 3
Sortèr efter:
Side 1 af 3

Sofabord i eg og glas

Vi vil ikke at det skal være vanskeligt og se på fjernsyn. Det er din tid på dagen og da skal det være let og slappe af. 

Det er vigtigt og finde den korrekte placering af dit sofabord. Det må ikke være for lavt eller for højt. Vi på Trademax ønsker at gøre det bekvemt for dig og dine venner og derfor har vi samlet et bredt udvalg af sofaborde. Alt så du kan finde et produkt der passer til din indretning.

Hos os vil du helt sikkert finde et sofabord der vil passe sammen med dine andre møbler og give dig og dine besøgende en behagelig fornemmelse. Kig på vores brede udvalg på hjemmesiden og find din favorit! Vælg mellem forskelllige materialer og farve.