Sofaborde

Viser 2821 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

Tid til familiehygge omkring sofabordet

En stue er et vigtigt rum i ethvert hjem. Stuen danner ramme for mange hyggelige timer både med venner og familie. Samtidig er stuen også det sted, hvor man kobler af efter en lang arbejdsdag. Det er derfor vigtigt, at man har indrettet sin stue, så man føler sig godt tilpas.

Hos Trademax betragter vi stuen som et vigtigt rum, hvor du og din familie kan hygge sig med en god film eller et sjovt brætspil.  Da en stue bliver brugt meget i et hjem, er det derfor også vigtigt, at møblerne er af god kvalitet, så de kan holde til at blive brugt. Her på siden har vi samlet et lækkert udvalg af de fineste sofaborde af den bedste kvalitet.

Et sofabord er et helt centralt møbel i stuen. Sofabordet gør det nemt for familien og vennerne at samle sig omkring. Men det kan ofte være svært at finde det helt rigtige sofabord, som både passer til ens indretning og som samtidig også har den optimale størrelse. Frygt ej, for med vores udvalg af sofaborde er der noget for enhver smag. 

Stilfuldt design og eksklusive detaljer

Her på siden finder du et stort og varieret udvalg af de flotteste sofaborde. Du finder alt lige fra det klassiske firkantede sofabord til sofaborde med runde former. Herved er det muligt for dig at finde lige det sofabord, som vil danne den perfekte ramme for familiehygge i din stue.

Er du på udkig efter et helt klassisk sofabord, så kunne Life sofabord være lige noget for dig. Life er et sofabord fremstillet i et elegant og eksklusivt design med mange flotte detaljer. Bordpladen er fremstillet i robust træ og har et hvidlakeret understel. Dette sofabord er fremstillet af solide materialer, så du skal ikke være bange, hvis ungerne spilder på det. Det er nemt at vedligeholde og gøre rent.

Er du mere til et sofabord med en rund form og som er mindre i størrelsen, så er Lund sofabord fra Choice et oplagt valg for dig. Dette stilfulde sofabord er i hvid lak og kommer med en praktisk hylde, der giver gode opbevaringsmuligheder.

Mulighederne er mange med vores store udvalg af sofaborde her på siden. Vi har sofaborde i flere forskellige stilarter, så hvis du er til det minimalistiske, det romantiske eller klassiske look, kan du helt sikkert finde dit drømme sofabord her på siden.

Indret stuen med Trademax

Trademax er din vej til at gøre dine indretningsdrømme til virkelighed. Vi har meget mere end sofaborde i vores sortiment, så mens du handler sofabord, kan du med fordel kigge på vores udvalg af sofaer eller tæpper til stuen. Vi hjælper dig med at indrette dit hjem. Så mangler du noget til badeværelset, soveværelset, stuen eller haven, så kan du finde det hos Trademax. Det har aldrig været sjovere at indrette hjemmet.

Ved køb hos Trademax er du sikret produkter af højeste kvalitet og god service. Vi leverer dit nye sofabord lige til døren for kun 395 kr. i fragt og ydermere giver vi dig 14 dages fuld fortrydelsesret. Har du spørgsmål til et eller flere af vores møbler, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Bestil allerede dit sofabord i dag og lad hyggen sprede sig i din stue. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie