Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 2197 produkter
1
...
92

Populære filtre

En sofa uden sofabord er som en sommer uden sol. Sofabordet er et komplement til sofaen og kan bruges til meget. Udover at du kan sætte tekoppen og lægge fødderne op på det så kan du også have et sofabord med opbevaring - perfekt til at gemme fjernbetjeninger, magasiner og andet væk. Vi har et stort udbud af sofaborde til alle smage og indretninger. Uanset hvilken type af sofabord du leder efter kan du garanteret finde et bord i et design og en størrelser der passer dig.

Køn smukke og trendy sofaborde online

 • Hvilke modeller på sofabord kan du købe hos Trademax?

  Vi tilbyder sofaborde i en mængde forskellige farver, former og materialer. Leder du efter et sofabord i valnød? Eller et marmorbord? Ved at bruge filtreringen kan du vælge at for eksempel kun lede efter sofabord i sort eller hvid farve, sofabord eg eller valnød. Vi er lige så nøje med kvaliteten som vi er med at tilbyde markedets laveste priser. Hos os kan du købe højkvalitative sofaborde billigt. Bestil dit nye sofabord online og få det meste ud af din stue.
 • Stort eller lille sofabord?

  Ved valg af sofabord skal du finde ud af hvordan du vil bruge det for at sørge for at størrelsen passer. Udover tallerkner og glas eller snacks til filmaftenen skal der være plads til smukke dekorationer. Selvom det lyder som om du skal have plads til meget skal du ikke vælge det største mulige sofabord. Hos Trademax kan du finde indskudsborde som er en praktisk løsning hvis du vil spare plads. Med dette bord kan du hive de borde ud du har brug for og når de ikke bliver brugt lader du dem stå under hinanden.
 • Hvordan placere jeg mit sofabord bedst?

  Et sofabords placering i forhold til fjernsynet og sofaen er vigtig. Møblet må ikke være for lavt eller for højt og det skal stå tæt på - nemt at nå uden større anstrengelse. Vi på Trademax vil gøre det bekvemt for dig og dine venner, derfor har vi samlet et bredt udbud af sofaborde i forskellige størrelser.
 • Hvilken form på sofabordet skal jeg vælge?

  Hos os finder du garanteret et bord der smelter smart ind med din øvrige indretning og som giver dig og dine gæster en dejlig fornemmelse der gør det hyggeligt at være i hjemmet. Du finder sofaborde i forskellige former, alt fra ovale og firkantede til runde sofaborde. Alt for at du skal kunne finde et produkt der passer ind i din indretning.
 • Hvordan kan jeg føle mig tryg når jeg køber sofabord online?

  Når du har bestemt dig for et sofabord så køber du det nemt og bekvemt online hos Trademax. Vi synes det skal være billigt at handle møbler online, derfor har vi fjernet mellemleddet og nøje valgt produkter ud hos vores leverandører der er både trendy og kvalitative men samtidigt meget prisfornuftige. Vores dygtige og imødegående kundeservice er til for at hjælpe dig og svare på alle dine spørgsmål omkring dit køb! Vi tilbyder hurtig levering hjem til døren. Bor du i lejlighed eller vil have hjælp med at bære dine nye møbler ind kan du lægge denne ekstra service på i kassen inden du afslutter dit køb. Desuden tilbyder vi 14 dages fortrydelse.