Hæve sænke sofabord

5 stk produkter
658454(1).jpg

Er du en af dem, der sidder i sofaen og arbejder? Det er ikke ualmindeligt, selv om en ergonomisk ekspert ikke ville anbefale det. Laptop på skødet og puder bag ryggen. Ville det ikke være rart, hvis sofabordet nogle gange kunne fungere som arbejdsbord? Det kan det. Hvis du køber et højdejusterbart sofabord hos os på Trademax.

Gør din stue mere praktisk med et højdejusterbart sofabord

Hvad er fordelene ved et højdejusterbart sofabord?

Hvis du arbejder siddende i sofaen, har du allerede tænkt, at det ville være skønt at have et højdejusterbart sofabord, som du kan stille din bærbare computer på, når du skal skifte position. Men selv hvis du er lidt ældre og har brug for en højere stol til at hjælpe dig med at rejse dig op, vil du sætte pris på et bord, der passer til din højde såvel som til dine børnebørns.

Hvordan vedligeholder jeg mit højdejusterbare sofabord?

Du skal blot tørre det af med en godt opvredet, blød klud, evt. med lidt mild sæbeopløsning, hvis det er nødvendigt. Brug ikke stærke rengøringsmidler på dit højdejusterbare sofabord. Hvis dit bord har en glasoverflade, kan du bruge almindelig vinduesrens og tørre det af med en mikrofiberklud, eller hvorfor ikke bruge det gode gammeldags husmodertrick: avispapir. På den måde får du ikke striber på glasoverfladen.

Er det højdejusterbare sofabord bare praktisk?

Nej, du behøver ikke at bekymre dig om, at du ikke får den stil og skønhed, du ønsker i din stue. Vores højdejusterbare sofaborde er smukke at placere ved siden af din sofa eller lænestol. Du kan nemt kombinere noget praktisk med det look, du går efter. Alt i ét, præcis som du ønsker det.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)