Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Viser 3 av 3 produkter

Et fleksibelt sofabord gør hverdagen nemmere. Med et sofabord på hjul kan du flytte det tættere på dig, når du sidder i sofaen. Rulleborde er nemme at rulle væk, når du støvsuger eller lufter gulvtæppet. Du kan også nemt flytte bordet, hvis du f.eks. ønsker mere plads foran fjernsynet. Lad dig inspirere af vores rulleborde, hvis du overvejer at anskaffe dig et nyt sofabord eller måske ændre designet på det, du allerede har.

Gør livet nemmere med et sofabord på hjul

Er der en risiko for, at sofabordet på hjul bliver ustabilt?

Med låsbare hjul er bordene lige så stabile som normale sofaborde. Du skal blot låse et par hjul, når du har flyttet bordet, så står det stabilt. Andre modeller med mindre hjul er designet til at være stabile selv på ulåste hjul.

Er der sofaborde med diskrete hjul?

Flere af vores modeller af borde med hjul, både sideborde og sofaborde, har små diskrete hjul, der gør det muligt at rulle bordet væk, uden at hjulene er så fremtrædende i udseendet. Vi har også borde med hjul, der i højere grad er en del af bordets karakter og giver bordet sit eget udtryk. Det er op til din smag.

Hvad skal man overveje, hvis man har et sofabord på hjul?

Det er en god idé at låse hjulene, hvis du f.eks. har børn, der leger omkring bordet. Du kan også vælge et gulvtæppe, der gør det nemmere at flytte bordet. Tæpper med lang luv kan gøre det sværere at rulle bordet væk.