Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 38 produkter
12

Populære filtre

Sofaborde af sten har normalt et stel af metal. Stenen er tung i sig selv, så en stærk ramme, der kan bære stenen, er en god idé. Der er mange typer sten, som kan være smukke, når de er poleret, pulverlakeret og monteret på ben. Dit sofabord kan give hele dit hjem et løft ved at have en sådan karakter og udstråle en elegant eksklusivitet. Stenene har også den fordel, at de alle ser forskellige ud. Du får altså ikke et dusin-produkt, når du køber et sofabord med stenplade, men noget unikt.

Et sofabord af sten

Er et sofabord af sten skrøbeligt?

Sten er et holdbart materiale, men naturmaterialer skal altid plejes efter alle kunstens regler. Det er ofte nok at tørre overfladen af med en fugtig klud. Marmor er den sten, der er lidt mere skrøbelig end andre, da den ikke kan modstå de syrer, der f.eks. findes i vin. Derfor skal du bruge underlag. Hvis du passer godt på dit sofabord af sten, vil det holde i meget lang tid.

Hvilke sten bruges til at lave sofaborde?

Der findes sofaborde af kalksten og marmor samt sten med marmor tekstur. Nogle er fremstillet af andre natursten. Sten er et materiale, som du kan bære hele livet igennem. Det er fascinerende at følge alle de mønstre, der er blevet skabt naturligt. Det er ligegyldigt, om det er et beige sofabord i sten eller et sofabord i kalksten. De er begge smukke på deres egen unikke måde.

Fås sofaborde af sten i forskellige modeller?

Vi hos Trademax er meget omhyggelige med at sikre, at du som kunde har flere modeller af sofaborde af sten at vælge imellem. Samtidig ønsker vi, at du skal have råd til moderne, enkle og stilfulde møbler. Derfor har vi et varieret udvalg af sofaborde og stueborde i sten og andre materialer.