Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Viser 24 av 166 produkter
1
...
7

Populære filtre

Den industrielle indretningsstil er en ægte statement, og du skaber den ved at kombinere træ og metal. Hos Trademax har vi et bredt sortiment med mange forskellige modeller af sofaborde, der minder om industrien. Uanset om du er på udkig efter et lille, stort, firkantet eller rundt sofabord, har vi flere muligheder for dig.

Sæt stemningen i rummet med stueborde i industriel stil

Hvad passer til et industrielt sofabord?

Når du indretter i en industriel stil, kan du naturligvis vælge dine yndlingsfarver. Ofte er farverne mørke frem for lyse, og sort virker altid. En lædersofa er et godt match til et industrielt sofabord, og det samme gælder læderpuffer og andre møbler. Tænk grovere og rå materialer frem for pæne og elegante. Ønsker du et højt, lavt eller mellem sofabord i din industrielle stil? Match med farver og detaljer fra vores øvrige sortiment.

Hvad er typisk for en dagligstue i industriel stil?

Sofaen og sofabordet er rummets midtpunkt, så begynd at planlægge din indretning lige her. Et bord i industriel stil bør være helt eller delvist fremstillet af metal. Binde rummets stemning sammen ved at indfange metallets farver i andre detaljer i indretningen. Ofte har bordet smedejern eller lignende detaljer, som du nemt kan indfange med lysestager, ampler og andre smedejerns detaljer.

Er der et industrielt sofabord, der udelukkende består af træ?

Selvfølgelig har vi hos Trademax også industrielle sofaborde, der er lavet udelukkende af træ. Du kan genkende dem på deres grove struktur og mørke farver. Et sofabord i massivt træ med rå detaljer passer perfekt til lædersofaen og sædehynderne, og du kan fuldende stemningen med lysestager af metal eller glas.