Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 323 produkter
1
...
14

Populære filtre

Hvis du er på udkig efter et rundt sofabord, kan du helt sikkert finde et her hos Trademax. Vi har et bredt udvalg af større og mindre runde sofaborde, der passer til ethvert miljø. Runde sofaborde giver en luftig fornemmelse og kan kombineres med en skænk, hvis du ønsker at gøre bordet større. En skænk i samme design som dit runde sofabord kan også fungere som et matchende konsolbord ved siden af en lænestol eller ved siden af sofaen. Runde sofaborde fås i en række forskellige materialer og farver, så de passer til resten af indretningen i dit hjem.

Smukke runde sofaborde

Hvordan vælger jeg det rigtige runde sofabord?

Når du vælger mellem de runde sofaborde, der findes hos Trademax, behøver du kun at tænke på, hvordan resten af indretningen i dit hjem ser ud. Runde sofaborde i træ giver en naturlig følelse, mens runde sofaborde i glas eller marmor giver rummet elegance og stil. Runde sofaborde giver omgivelserne et blødt udtryk, og du finder flere borde med tilhørende skænke.

Hvad er fordelene ved runde sofaborde af træ?

De runde sofaborde i træ, der fås hos Trademax, har ofte en finér overflade. Det giver den rigtige følelse af natur, og samtidig er det nemt at holde det rent og pænt. Du kan vælge mellem en mørk eller lys bordplade med en metal- eller træ fod, der passer til resten af interiøret.

Hvilke materialer er bedst til runde sofaborde?

På Trademax fås runde sofaborde i en række forskellige materialer. Når du vælger materiale, er det en god idé at overveje, hvor let dit runde sofabord skal være at vedligeholde, og hvor følsomt det er over for ridser. Hvis du f.eks. har små børn, kan et solidt rundt sofabord i træ eller marmor med en overflade, der er nem at tørre af, være et godt valg.