Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Gratis Fragt

Vi leverer gratis over hele Danmark.

block2

15 dages åbent køb

Vi tilbyder 15 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
45 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Sofaer

Sofaer fra Trademax. Slap af efter en lang dag på arbejde , sæt dig ned foran en god film eller til en god TV-aften. Din sofa skal være et sted, hvor du kan hvile, slappe af og samle din energi.

Hos os på Trademax vil du finde et stort udvalg av moderne og klassiske sofaer i forskellige størrelser og stile. Vælg en farve og en materiale der vil passe perfekt til din stue! I vores sortiment findes en stort udvalg af sofaer som vi ved vil passe i de fleste hjem. Find din stil og få din sofa leveret direkte til din dør! 

Sortèr efter:
Side 1 af 3
Sortèr efter:
Side 1 af 3

Sofaer til din stue

At skabe en afslappet miljø, som både ser godt ud og føles behagelig, er ikke altid let. Det skal være et sted, hvor du kan tilbringe tid sammen med din familie og vænner.

Trademax vil hjælpe dig med at finde en sofa, der bringer en helt ny dimension til din bolig og samtidig give en afslappet atmosfære. I vores udvalg har vi samlet alt fra sovesofaer med matchende fodskamler til sofaer og klassiske Howard Sofaer, alt for at gøre det nemt at finde den stil, der vil gøre dit hjem. Vælg mellem flere modeller i forskellige størrelser, designs og materialer.

Tag et kig på hele vores udvalg her på hjemmesiden eller find din vej til et af vores showroom i Sverige!