Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: Lukket
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Sovesofaer online

Sovesofaer fra Trademax. Giv dig selv mulighed for at skape funktionelle og behagelige indretningsløsninger. Sofaerne kan, på under to minutter, laves om til bløde og behagelige senge. Din sovesofa giver dig nye praktiske muligheder i hjemmet. I vores onlinebutik har vi et bredst udvalg af sovesofaer. Vi tilbyder sovasofaer som både kan bruges som en ekstraseng eller som en permenent soveplads, med en ordentlig madras.

Hos Trademax har vi sovesofaer fra flere af Europas ledende møbelproducenter.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Sovesofaer online

Kommer svigermor på besøg eller vil børnene have venner over? En sovesofa giver dig altid plads til overnattende gæster. For du ved aldrig, hvornår det vil ske, og når det sker, ønsker du ikke at dine gæster skal overnatte på gulvet!

En god sovesofa har lige så høj siddekomfort som en alminderlig sofa. Vores sovesofaer har en høj siddekomfort og en høj liggekomfort og er udover det lette at lave om til senge. Med vores udvalg af sovesofaer, er det let at finde den rigtige møbel for at skabe et stilfuldt hjem med praktisk indretning. Er du på udkig efter en madras, der kan omdanne din sovesofa til en permanent soveplads? Spørg vores dygtige medarbejdere de hjælper dig at finde en madras, der passer til dig og dine behov.