Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Komfortable og praktiske sovesofaer

Med en sovesofa fra Trademax får du det bedste fra begge verdener. Vi tilbyder sovesofaer som med stilrent design og god komfort pryder i dit hjem og fremstår som en sofa i højeste kvalitet. Vores sovesofaer har samtidig en sovekomfort i bedste klasse så du også kan sove trygt og komfortabelt om natten. Vores sovesofaer kan på kort tid ændres fra sofa til seng og tilbage igen så du let kan skifte imellem de to. Vi tilbyder sovesofaer i en lang række af forskellige udformninger og materialer i forskellige materialer. Vi har alt lige fra de klassiske korte sovesofaer til store sofagrupper som ikke blot giver rig mulighed for at have plads til mange personer siddende også giver gode og store sovemuligheder for flere personer.

Find din personlige sovesofa med hjælp af de mange søgefunktioner her på siden hvor du får mulighed for at finde din personlige sovesofa der passer til dine behov og få samtidig en hurtig og nem levering lige til døren.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Sovesofaer online

Kommer svigermor på besøg eller vil børnene have venner over? En sovesofa giver dig altid en ekstra soveplads til overnattende gæster. For du ved aldrig, hvornår det vil ske, og når det sker, ønsker du ikke at dine gæster skal overnatte på gulvet!

En god sovesofa har lige så høj siddekomfort som en almindelig sofa. Vores sovesofaer har en høj siddekomfort og en høj liggekomfort udover det er det nemt at lave sofaerne om til senge. Vores store udvalg af sovesofaer, gør det let at finde den rigtige møbel, for at skabe et stilfuldt hjem med praktisk indretning. Er du på udkig efter en kompletterende madras som kan gøre din sovesofa til en permanent soveplads? Spørg vores dygtige medarbejdere de hjælper dig at finde en madras, der passer til dig og dine behov.