Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 695kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Sovesofaer online

Sovesofaer fra Trademax. Giv dig selv muligheden til at skape funktionelle og behagelige indretningsløsninger. Forvandle din sofa til en blød maddrass på under to minutter. Din sovesofa giver dig nye praktiske muligheder i hjemmet. I vores webshop finder du sofaer der passer som både ekstraseng og som en permenent soveplads, hvis du komplementerer med en ordentlig maddrass. Hos Trademax har vis ovesofaer fra flere af Europas ledende møbelproducenter. Besøg nogen af vores butikker for at prøvesidde sofaer og teste mulighederne.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2

Sovesofaer online

Kommer svigermor på besøg eller vil børnene have venner over? Vær sikker på altid at have plads til overnattende gæster. For du ved aldrig, hvornår det vil ske, og når det sker, ønsker du ikke at dine gæster skal overnatte på gulvet? En rigtig sovesofa er ikke mærkbar! Og hvad mener vi med det? Jo, en rigtig sovesofaer skal ikke ses som en soveplads, da det er en sofa, der kan omdannes til senge, selvom det er kun dig der ved det. Den skal kunne give komfort og behagelighed under lange tv-nætter, men skal derefter hurtigt og let kunne foldes ud til en dobbeltseng, om nødvendigt. Mange kriterier? Vi ved det, men med vores udvalg af sofaer, er det let at finde det rigtige møbel for at skabe et hyggeligt hjem med en tilpassende indretning. Er du på udkig efter egnede madrasser, der kan forvandle din sovesofa til en permanent soveplads? Spørg enhver af vores dygtige medarbejdere og de vil hjælpe dig med at finde en madras, der passer til dig og som du nemt kan ligge på din nye sovesofa.