Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 395kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Sovesofa til uanmeldt besøg

Uventet besøg? Fik du pludselig brug for en ekstra seng? Giv dig selv mulighed for at skabe fleksible, funktionelle og komfortable indretnings løsninger. Omdan din sofa til en sove plads på under to minutter!


Din sovesofa giver nye praktiske muligheder i hjemmet. I vores online shop kan du finde sovesofaer egnede som et midlertidigt gæsteseng samt en permanent seng, hvis du supplerer med en ordentlig madras.


Vi på Trademax har sovesofaer fra flere af Europas førende møbelproducenter. Tag et kig på vores udvalg af sovesofaer på hjemmesiden eller find din vej til vore showroom henover i Sverige.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

Ny sovesofa

Vil svigermor komme forbi på besøg eller vil børnen have venner over ? Vær sikker på altid at have plads til overnattende gæster. Og da du ikke har nogen viden om hvornår det vil ske, og når det sker vil du da ikke ønske dine gæster til og tilbringe natten på gulvet?

En god sovesofa er ikke mærkbar ! Og hvad mener vi med det? Jo en god sovesofa skal ikke føles som en soveplads. Det er kun en sofa som man kan lave om til en seng, og det er kun dig, der kender det. Den skal have god komfort til lange tv- aftener men man skal også kunne lave den om til en dobbeltseng.

Mange kriterier ? Vi ved , men med vores udvalg af sovesofaer , er det nemt og skabe et hyggeligt hjem med en matchende interiør.


Leder du efter egnede madrasser, der kan forvandle din sofa til en permanent soveplads ? Spørg nogen af ​​vores dygtige medarbejdere og de ​​vil hjælpe dig med at finde en madras, der passer til dig og som du nemt kan installere på din nye sovesofa.