Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages fortrydelsesret

Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret.

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Stole til ethvert spisebord

Med et sæt spisebordsstole fra Trademax får du stole af den højeste kvalitet og med et smukt design i rene linjer, som er med til at pryde dit spisebord og resten af dit rum. Vi forhandler en lang række forskellige spisebordsstole i de bedste materialer og med et væld af forskellige valgmuligheder for type og farver. Her på siden kan du finde billige spisebordsstole lige fra spiseborde i træ til spiseborde i læder samt spisebord med armlæn for ekstra komfort. Med et sæt spisebordsstole fra Trademax får du mulighed for at vælge dit helt personlige sæt stole som vil passe perfekt sammen med dit nye eller gamle spisebord og som samtidig har en siddekomfort i den øverste klasse. Med de mange valgmuligheder for type af stole samt et stort udvalg af forskellige farvekombinationer kan du finde dit helt eget personlige sæt spisebordsstole som vil give et unikt look til dit rum og som har en holdbarhed i mange år.

Vi kan tilbyde spisebordsstole i alle de gængse materiale og i alle afskygninger lige fra de gode gamle klassikere til de mere moderne stole til dig som ønsker noget helt unikt til dit bord.

Sortèr efter:
Side 1 af 3
Sortèr efter:
Side 1 af 3

Match dit spisebord med flotte stole

Spisebordet har en helt central plads i familien hvor alle familiens medlemmer eller gæster af huset kan mødes og skabe samvær. Til spisebordet hører det sig selvfølgelig til med tilhørende spisestole så du kan få det meste ud af spisebordet. Hos Trademax finder du et stort udvalg af spisebordsstole i forskellige udformninger og designs, der passer perfekt til dit spisebord. Vores sortiment dækker over alt lige fra traditionelle stole i naturligt trælook til skalstole i forskellige farver, så du har gode muligheder for at finde de stole der passer lige til dit spisebord. Kvalitet og holdbarhed er nogle af nøgleordene hos Trademax og vi bestræber os på altid at levere stole i den bedste kvalitet. Derfor kvalitetstester vi altid vores stole inden vi sætter dem i vores sortiment, så altid er sikret spisestole af høj kvalitet der holder mange år ud i fremtiden til favorable priser.

Se igennem vores store udvalg af spisestole og find det der passer til dit spisebord og køkken eller stue. Med et stort udvalg af forskellige designs i holdbare materialer til gode priser er der noget for alle. Hvis du har tvivl om hvilke spisestole du skal købe er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, vi sidder klar med råd og vejledning for at hjælpe dig til at finde de spisestole der passer bedst til dig. Når du bestiller hos Trademax får du ikke blot spisestole i høj kvalitet og i flot design der holder lang ud i fremtiden. Du får også spisestole til de bedste priser på markedet og med levering lige til døren – nemt og bekvemt.