Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Elværk & generator

2 stk produkter
Elværker og generatorer kan være brugbare ved mange forskellige behov. I tilfælde af strømafbrydelse holder den f.eks. vigtige ting, der har brug for elektricitet, i gang. Det kan være svært at vide, hvilken generator eller hvilket elværk der er bedst. Start med at definere, hvor og hvad du vil bruge den til. Hvis du har yderligere spørgsmål eller overvejelser, er du velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice, de vil med glæde hjælpe dig!

 • Hvad er en generator?

  En generator er en af de vigtigste maskiner, vi har i dag, den giver os elektricitet. Vi får næsten al vores elektricitet via forskellige generatorer. Forskellige typer modeller er velegnede til forskellige anvendelsesområder.
 • Hvad bruges elværker til?

  Hvis du har brug for meget strøm i lang tid, er en generator perfekt. Den er også god at have i tilfælde af, at strømmen går i dit hjem, og du har brug for elektricitet. På den måde kan du stadig bruge alle de elektriske apparater, du har i dit hjem. Den er også perfekt til brug på steder, hvor du normalt ikke har adgang til strøm, f.eks. på din båd eller på campingpladsen.
 • Hvilket elværk skal jeg vælge?

  Afhængigt af, hvad du vil bruge den til, kan effektivitet og oppetid spille ind. En stor generator med mere effekt og længere driftstid er ideel til arbejdspladsen. Hvis du har brug for strøm til maskiner med motorer, er det bedst at se på et dieseldrevet elværk. Hvis det f.eks. er for at oplade en computer, er det bedre med et inverter anlæg. Med denne model får du den samme strøm, som du får gennem en stikkontakt. Hvor stor eller lille du har brug for, afhænger af anvendelsesområdet.
 • Hvor meget koster et elværk og en generator?

  Hos Trademax finder du produkter af høj kvalitet til lave priser. Prisen på en generator og et elværk varierer alt efter udgangseffekt og driftstid. Det er også en god idé at overveje driftsomkostningerne, når du vælger et kraftværk, da det kan være forskelligt, om du vælger et elværk, der kører på diesel eller benzin.