Handelsbetingelser

På Trademax er det vigtigt for os at du som kunde får en købsoplevelse, der tilsvarer dine forventninger. Herunder finder du de handelsbetingelser der gælder når du gør et køb på www.trademax.dk. Ved køb indgår en bindende aftale mellem kunde og Trademax (Home Furnishing Nordic AB, org.nr.: 556780-9685). Trademax indgår kun aftaler med kunder som er over 18 år (myndig), alternativt umyndig person med værges tilladelse og godkendelse.

1. Vores priser & produkter

Samtlige priser hos Trademax er angivet i danske kroner inklusive moms. Vi reservere os for eventuelt udsolgte produkter samt tryk og skrivefejl på hjemmesiden, i annoncer og på forsendelser. Hvis fejl i pris, leveringstid eller andre omstændigheder skulle opstå, forbeholder Trademax sig retten at ændre dette efterfølgende. Trademax tager ikke ansvar for forkerte informationer som er publiceret af tredjepart.
På Trademax stræber vi altid efter at præsentere produkternes egenskaber og udseende så virkelighedstro som muligt med forbehold for at gengivelse af farver og detaljer kan variere pga. forskellige teknikaliteter. Mindre afvigelser i mål og udseende mellem præsenteret produkt på hjemmesiden og leveret eksemplar kan forekomme af naturlige eller produktionstekniske årsager.

2. Fragt & levering

Ved bestiling af varer på Trademax.dk sker levering oftest med hjemmelevering til kantsten. Undtagelsesvis kan mindre forsendelser under visse omstændigheder leveres til afhentningssted. Som kunde ansvare du for at dine oplyste kontaktoplysninger er korrekte. Ved forkert oplyste kontaktoplysninger kan levering ikke ske og eventuelle omkostninger kan tilkomme. Kontakt venligst vores kundeservice hvis du har brug for hjælp med at justere dine kontaktoplysninger.

2.a) Levering

De fleste varer på Trademax.dk leveres enten med hjemmelevering til kantsten eller så tæt budbil kan komme. Enkelte mindre varer kan undtagelsesvis leveres til postombud. Trademac leverer til de fleste adresser i Danmark. Levering til Færøerne, Grønland og ikke-brofaste øer tilbydes desværre ikke, Trademax forbeholder retten til at annullere bestillinger til adresser inden for disse områder. Levering sker i det tidsrum som er aftalt mellem modtager og transportselskab. Hvilke leveringstider som kan tilbydes afhænger af modtageradressen. Der findes i de fleste tilfælde mulighed for at aftale leveringstid både dagtid før kl. 17 og aftenstid efter kl. 17, uden ekstra omkostning. Ønskes ekstra hjælp ved levering kan vi i de fleste tilfælde tilbyde tillægstjenester.
Mindre forsendelser kan under visse omstændigheder leveres til afhentningssted hvor du senere kan hente dem på en tid der passer dig.

Ved hjemmelevering skal modtager findes på leveringsadressen for at legitimere sig og tage imod produkterne. Ved afhentning på afhentningssted skal modtager kunne legitimere sig for at hente sine produkter. Modtager skal kontrollere at leverancen er uden skader og komplet. Hvis leverancen er skadet eller hvis pakker mangler skal dette noteres på buddets fragtbrev/håndscanner inden signering. Ved signering af fragtbrev/håndscanner bære modtager juridisk ansvar for at informationen ved modtagelse af godset er korrekt. 

2.b) Ikke modtaget leverance

Hvis du nægter levering, ikke aftaler leveringstid med transportselskabet, eller afhenter på afhentningssted, senest 2 uger efter advisering, eller ikke er til stede på leveringsadressen ved aftalt leveringstid vil leverancen gå retur til Trademax og du vil blive debiteret en returafgift som dækker returomkostningerne.

2.c) Leveringstid

Bemærk venligst at leveringstiderne angivet på hjemmesiden er præliminære beregninger. Ved ændringer angående leveringstiden af din bestilling vil vi hurtigst muligt informere dig om dette via din ordrestatus side, eller via mail/telefon. For at gøre leverancen nemmere for dig som kunde samt minimere miljøpåvirkelsen forsøger vi i størst mulige omfang at levere hele bestillingen samlet i en levering. Dette kan indebære at ordrens leveringstid modsvare det produkt med længst leveringstid. Har vi ikke mulighed for at levere hele bestillingen samlet, leveres dine produkter i separate leverancer.

2.d) Fragt & tillægstjenester

En fragtafgift tilkommer altid ved køb på Trademax.dk. På “Tak” siden, efter gennemført køb, præsenteres de tillægstjenester som kan tilbydes for dit køb. Hvis ingen tillægstjenester vises kan vi desværre ikke tilbyde nogle tjenester for dit køb.

Tillægstjenester

  • Indbæring: Dine varer vil blive båret op/ind til ønsket sted i hjemmet. Oppakning og montering er ikke inkluderet.

3. Betaling

3. a) Kortbetaling

Trademax tilbyder sikker kortbetaling med VISA eller MasterCard i samarbejde med Svea Bank AB. Svea Bank AB er certificeret i henhold til standarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Trademax kan modtage betaling fra samtlige VISA og MasterCard tilsluttede kort udstedt i norden. Kortkøb sker direkte gennem Svea Bank AB og alt information er krypteret i henhold til gældende standarder og regler. Ingen kortinformation håndteres eller gemmes hos Trademax. Bemærk at betalingen debiteres fra dit kort umiddelbart ved godkendelse af bestillingen uafhængigt af ordrens leveringstid.

3. b) Gavekort & rabatkoder

Gavekort og rabatkoder kan benyttes på samtlige produkter, inklusive produkter med nedsat pris. Bemærk venligst at rabatkoden ikke kan benyttes på fragtafgift.

4. Fortrydelsesret & retur

Fortrydelsesretten gælder kun køb foretaget af privatpersoner.

4. a) Fortrydelse

Du kan afbestille din ordre ved at kontakte Trademax Kundeservice. Afbestilling af ordre som ikke allerede er håndterede sker ud omkostning. Er ordren håndteret har Trademax desværre ikke længere mulighed for at afbryde leveringen uden en returafgift tilkommer. Du har 14 dages fortrydelsesret fra dagen du modtaget din ordre.
Fortrydelsesretten gælder ikke for produkter som er fremstillet efter specifik forespørgsel eller personlige ønsker. Af hygiejniske grunde gælder fortrydelsesretten ikke produkter som senge- og badetekstiler hvis emballagen/plastik forseglingen er brudt.

Ønsker du at benytte din fortrydelsesret skal dette meddeles til Trademax via mail eller vores fortrydelsesblanket på hjemmesiden, inden fortrydelsesfristen udløber.

Hvis du vælger at benytte fortrydelsesretten skal produktet returneres i oprindelig tilstand, i original eller ligeværdig emballage. Bemærk venligst at du kan blive debiteret værdiforringelse hvis Trademax vurdere at en værdiforringelse af produktet er sket af en eller flere af følgende årsager: montering af dele, aktivt brug af varen, manglende original emballage samt egen emballage er af dårlig standard. Du har ret til at undersøge produktets funktion og egenskaber. En returafgift for at dække returomkostninger tilkommer altid.

4. c) Retur & returomkostninger

Efter anmeldelse af fortrydelse vil en Trademax medarbejder hjælpe dig med at gennemføre retur af din ordre. Returen vil afhentes på samme måde som levering skete.

Returomkostninger
Varer mindre end 0,5 m³: 395 kr.
Varer større end 0,5 m³: 795 kr
Spabade (ikke oppustelige): 5000 kr

4. d) Tilbagebetaling

Når Trademax har modtaget, behandlet, og godkendt din retur vil tilbagebetalingen ske til det kort, som du benyttede ved bestilling. Tilbagebetalingen kan ses på din konto senest 14 dage efter Trademax har modtaget besked om at dine produkter er sendt retur. Eventuelle ekstra fragt- og tillægstjenester tilbagebetales ikke.

5. Reklamation & garanti

5.a) Reklamation

Som forbruger har du to (2) års reklamationsret på alle varer købt hos Trademax.dk. Med reklamationsretten er du sikret en komplet og intakt kvalitetsprodukt som skal holde til mindst 2 års normalt brug uden at påvise nogle tegn på mangelfuld produktion. Opstår fejl på din vare som dækkes af reklamationsretten anmelder du dette til vores kundeservice gennem vores reklamationsformular. For at din reklamation skal være gyldig er det vigtig at du anmelder fejlen hurtigst muligt. Reklamationsretten gælder kun varer købt af privatpersoner, brugt til privat brug.

Reklamationsretten gælder ikke skader på varen som er opstået til følge af mangelfuld vedligeholdelse, normal slitage, selvpåført skade, eller i tilfælde produktet er brugt på anden måde end hvad det er beregnet til.

5.b) Garanti

På sofaer og senge tilbyder vi mellem 5 og 20 års garanti. Her finder du mere information om vores sofa og senge garanti.

5.c) Prismatch

For at du skal føle dig sikker på at Trademax garantere markedets laveste priser tilbyder vi laveste-pris-garanti. Skulle du finde et identisk produkt hos en dansk forhandler, som er ligeværdig i størrelse, materiale, farve, og leveringsbetingelser, i forhold til det du har handlet hos os,  tilbagebetaler vi differencen på vareprisen til dig i form af et gavekort til Trademax.dk, som kan bruges til næste køb.
Forespørgsel om prismatch kan gøres efter at du har lagt din bestillimng og op til 30 dage efter  køb. Primsatch gælder kun en (1) gang pr. produkt og køber. Ved bestilling af større antal end et (1) eksemplar ydes der prismatch på et (1) eksemplar. Prismatch garantien gælder ikke for prisændringer på Trademax hjemmeside efter køb samt Trademax varer som sælges via tredjepart. Kontakt Trademax kundeservice for at benytte garantien, medsend venligst dit ordrenummer og skærmbillede af produktannoncen for tilsvarende varer hos anden forhandler. Der tilbydes ikke prismatch på tjenester så som fragtomkostninger.

6. Datahåndtering & integritet

På Trademax værner vi om din personlige integritet og ønsker at du skal føle dig tryg når du indsender dine oplysninger til os. I vores integritetspolicy kan du læse om hvordan Trademax håndtere dine personlige oplysninger.

7. Tvist

Trademax følger købeloven og forbrugeraftaleloven samt gældende EU lovgivning vedrørende forbrugerkøb. Læs mer om lovgivning og dine rettigheder på https://www.forbrug.dk/. Ved tvist pålægger Trademax sig frivilligt at følge eventuelle anbefalinger fra Forbrugerklagenævnet hvor du som kunde kan henvende dig for at få hjælp med tvistløsning. I henhold til EU regler kan du også vælge at søge gennem EU kommissionens ODR platform.

8. Force Majeure

I tilfælde af myndigheds aktion eller krav, ny lovgivning, arbejdsretlig konflikt, krig eller krigsfare, store forstyrrelse af almen orden, sabotage, ekstreme vejrforhold, brand, eksplosion, naturkatastrofer, ulykker eller andre omstændigheder uden for Trademax kontrol og som Trademax ikke rimeligt kan overvinde eller forudsige, har Trademax ret til at fratræde sine forpligtelser angivet i denne aftale. Ved sådanne hændelser er Trademax ikke erstatningspligtig for skade som kunden lider.

Firmaoplysninger

Home Furnishing Nordic AB
Org. 556780-9685
Telefon: 89 88 22 82
Box 605, 251 06 Helsingborg, Sverige