Handelsbetingelser

På Trademax vil vi at du som kunder skal få en købsoplevelse, der tilsvarer dine forvetninger. Her forneden finder du de betingelser, der gælder når du foretager et køb www.trademax.dk. Ved køb indgås bindende avtale mellem kunde og Trademax (Home Furnishing Nordic AB, orgnr: 556780-9685). Trademax indgår udelukkende avtale med kunder som er over 18 (myndig) alternativt umyndig med myndig foretræders tilladelse og godkendelse.

1. Vores priser og produkter

Samtlige priser hos Trademax angives i danske kroner inklusive moms. Vi tager forbehold for eventuelle udsolgte varer samt tryk- og tastefejl på hjemmesiden, i annonsering og udsendt materiale. Hvis fejlagtigheder i pris, leveringstid eller andre informationer forekommer, forbeholder Trademax sig retten til att rette dette i efterhånd. Trademax tager ikke ansvar for fejlagtge oplysninger der publicereres af tredje part.

På Trademax stræber vi efter at altid presentere vores produkters egenskaper og udseende så virkelighedstro som muligt med forebhold for at gengivning af farver og detaljer kan variere p.g.a. teknikaliteter. Mindre afvigelser i mål og udseende mellem presenteret produkt på hjemmesiden og leveret eksemplar kan forekommer af naturlige eller produktionstekniske orsaker.

2. Frakt & levering

2.a) Hjemmelevering

Alle varer på Trademax.dk leveres med hjemmelevering til kantsten eller så nære budbil kan komme. Vi leverer til samtlige adresser i Danmark, levering til Færøerne og Grønland tilbydes desværre ikke. Levering sker ved tidsrum aftalt mellem modtager og transportselskab. Vilke leveringstider som kan tilbydes afhænger af modtageradressen. Der findes altid mulighed for leveringstider både dagtid før kl. 17 og aftentid efter kl. 17 uden ekstra omkostning. Ønskes ekstra hjælp ved levering tilbydes tillægstjenester der underletter leveringen yderligere.

Ved lever skal du/modtager findes på leveringsadressen for at legitimere dig og modtage produkterne. Du/modtager skal kontrollere at leverancen uskadt og komplet. Hvis leverancn er skadet eller hvis pakker mangler skal dette noteres på budets fragtbrev/håndskanner inden signering gøres. Ved signering af fragtbrev/håndskanner bærer du/modtager juridisk ansvar for at informationen ved overlevering af godset er sanhedsmæssig.

2.b) Ikke modtaget leverance

Hvis du nægter levering, ikke aftaler leveringstid med transportselskabet senest 2 uger after advisering eller ikke er tilstede på leveringsadressen ved aftalt leveringstid vil leverancen gå retur til Trademax og du vil blive debiteret en returafgift til dækkelse af returomkostningerne.

2.c) Leveringstid

Bemærk venligst at leveringstiderne oplyst på hjemmesiden er præliminære beregninger. Ved ændringer af leveringstiden for din bestilling vil vi så hurtigt som muligt informere dig via ordrestatus-siden eller email/telefon.

For at underlette leveringen for dig som kunde samt for at minimere miljøpåvirkelse samleverer vi dine produkter i størst mulige omfang. Dette kan indebære at ordrens samlede leveringstid modsvarer leveringstiden på produktet i ordren med længst leveringstid. Undtagelsesvis vil ordren blive delleveret i separate leverancer.

2.d) Fragt- og tillægstjeneser

På "Tak"-siden, efter gennemførst køb, presenteres de tillægstjenester som kan tilbydes for dit køb. Hvis ingen tillægstjenester vises kan vi desværre ikke tilbyde nogle tjenester for dit køb.

Tillægstjenester

  • Indbæring: Dine varer vil blive båret op/ind til ønsket sted i hjemmet. Oppakning og montering er ikke inkluderet.

3. Betalning

3. a) Kortbetaling

Trademax tilbyder sikker kortbetalning med ViSA og MasterCard i samarbejde med SVEA Finans- SVEA Finans er certificered i henhold til standarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Trademax kan modtage betaling med samtlige VISA- og MasterCard-tilsluttede kort udstedt i Norden. Kortkøber sker direkte gennem SVEA Finans og alt information er krypteret i henhold til gældende standarder og regler. Ingen kortinformation håndteres eller gemmes hos Trademax. Bemærk at betaling debiteres fra dit konto umiddelbart ved godkendelse af bestillingen uafhængigt af ordrens leveringstid.

3. b) Gavekort og rabattkoder

Gavekort og rabatkoder kan benyttes på produkter, også prisreducerede. Bemærk venligst at rabatkoder ikke gælder fragtafgift.

4. Fortrydelsesret og retur

Fortrydelsesretten gælder kun køb foretaget af privatpersoner.

4. a) Fortrydelse

Du kan afbestille din bestilling ved at kontakte Trademax Kundeservice. Afbestilling af ordrer der endnu ikke er håndterede er omkostningsfrit. Hvis ordren allerede er håndteret har Trademax desværre ingen mulighed for at afbryde leveringen, hvormed en returafgift til dækkelse af returomkostninger tilkommer. Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra datoen hvor du modtager din ordre.

Fortrydelsesretten gælder ikke for produkter der fremstillees efter specifik forespørgsel (bestillingsvarer) eller after personlige ønkser. Af hygiejne-orsaker omfatter fortydelsesretten ikke følgende varer hvis plastforsegling er brudt:

  • Senge- og badetekstilier

Hvis du ønsker ar benytte fortrydelsesretten skal dette meddeles til Trademax inden tidsfristen for fortrydelse udløber via email eller vores blanket for frotrydelse.

Hvis du benytter fortrydelsesretten skal produkterne sendes retur i oprindelig tilstand i original eller tilsvarende emballage. Bemærk venligst at du kan blive debiteret værdiforringelse hvis Trademax vurderer at en værdiforingelse er sket til følge af en eller flere af følgende orsaker: montering af dele, aktivt brug af varen, manglende originalemballage samt egen emballage af dårlig standard.  Du har ret til at undersøge produktets funktion og egenskaber. En returafgift til dækkelse af returomkostninger tilkommer altid.

4. c) Retur & returomkostninger

After anmeldelse af fortrydelse vil en Trademax medarbejder hjælpe dig med at gennemføre retur af din ordre. Returen vil afhentes fra kantsten ved leveringsadressen.

Returomkostninger
Varer mindre end 0,5 m³: 395 kr.
Varer større end 0,5 m³: 795 kr

4. d) Tilbagebetaling

Når trademax har modtaget, behandlet og godkendt din retur vil tilbagebetaling ske til det kort, som du benyttede ved bestilling. Tilbagebetaling er dig til hånde 14 dage efter at Trademax har modtaget besked om at dine produkter er sendt retur. Eventuelle ekstra frakt- og tillægstjenester tilbagebetales ikke.

5. Reklamation og garanti

Som forbruger har du (2) års reklamationsret på alle varer som du køber på trademax.dk. Gennem reklamationsretten er du sikret et komplet og uskadt produkt, som skal holde til mindst 2 års normalt brug uden at udvise nogle tegn på mangelfuld fremstilling. Forekommer der fejl på dine produkter som dækkes af reklamationsretten, anmelder du dette til vores kundeservice gennem vores reklamationsformular. For at din reklamation skal være gyldig, er det vigtigt at du anmelder fejl så hurtigt som muligt. Reklamationsretten gælder udelukkende varer købt af privatpersoner som har været brugt til privat brug.

Reklamationsretten gælder ikke fejl eller skader der forekommer til følge af mangelfuld vedligeholdelse, normal slitage, selvforårsaget skadegørelse eller i tilfælde hvor produktet er blevet brugt på anden måde end det som det er beregnet til.

5. Prismatch

For at du skal følre dig tryg med at Trademax altid tilbuder markedets laveste priser tilbyder vi prisgaranti. Skulle du finde et indetisk produkt hos en dansk forhandler som er ligeværdigt gældende størrelse, materiale og leveringsbetingelser tilbagebetaler vi differencen til dig i form af et gavekort til trademax.dk

Forespørgsel om prismach ska ske senesr 30 dage efter køb og gælder kun en (1) gang pr. produkt og kæber. Prismatch garantien gælder ikke prisforandringer på Trademax hjemmeside efter køb samt Trademax varer der sælges via tredje parts platform. Kontakt Trademax kundeservice for at benytte prisgaranti.

6. Datahåndtering og integritet

På Trademax verner vi om din personlige integritet og vil at du skal føle dig tryg når du indsender dine oplysninger til os. I vores integritetspolicy kan du læse om hvordan Trademax håndterer dine personlige oplysninger.

7. Tvist

Trademax følger købeloven og forbrugeraftaleloven samt gældende EU lovgivning vedrørrende forbrugerkøb. Læs mer om lovgivningen og dine rettigheder på https://www.forbrug.dk/. Ved tvist pålægger Trademax sig frivilligt at følje eventuelle anbefalinger fra Forbrugerklagenævnet hvor du som kunde kan henvende dig for at få hjælp med tvistløsning. I henhold til EU regler kan du også vælge at søge hjælp gennem EU kommisionens ODR platform.

8. Force Majeure

I tilfælde af myndigheds aktion eller påkrævelse, ny lovgivning, arbejdsretslig konflikt, krig eller krigsfare, store forstyrrelse af almen orden, sabotage, ekstreme vejrforhold, brand, eksplosion, naturkatastrofer, olykker eller andre omstændigheder udenfor Trademax kontrol og som Trademax ikke rimeligt kan overvinde eller forudsige, har Trademax ret til at fratræde sine skyldigheder som angivet i denne aftale- Ved sådan hændelse er Trademax ikke erstatningsskyldig ved skade som kunden lider.

Firmaoplysninger

Home Furnishing Nordic AB
Org. 556780-9685
Telefon: 89 88 22 82
Box 605, 251 06 Helsingborg, Sverige