Kampagne
1982135(1).jpg

En opslagstavle kan være både praktisk og smuk. Den er både en hjælp og en dekoration i dit hjem, hvor den kan påminde om, henlede opmærksomheden på og samle det, der er vigtigt. Hos os finder du stilfulde opslagstavler, som er flotte at have på væggen med eller uden noter eller skriftlige beskeder.

Hold styr på dit liv med en opslagstavle

Hvor er det bedste sted at placere min opslagstavle?

En opslagstavle er rigtig god at placere i f.eks. køkkenet eller i gangen. Men det er heller ikke nogen dårlig idé at have den i dit soveværelse, hvor du kan se, hvad du skal huske, så snart du vågner. Sørg for at placere opslagstavlen i en højde, så du kan henlede opmærksomheden på det, du har brug for. Det er ikke en god idé at gemme den bag en dør, for så vil den normalt ikke tjene sit formål.

Hvad kan jeg sætte på min opslagstavle op?

Du kan selvfølgelig sætte pizza menuerne, indkøbslisten og huskesedlen på den. Det er også fantastisk til de rabatkuponer, du ikke vil glemme, eller til at skrive familiens kalender. Måske vil du også gerne gemme nogle gode billeder og små minder, som f.eks. billetten til den seneste koncert eller film, du elskede.

Kan jeg bruge min opslagstavle til andre ting?

En opslagstavle er normalt placeret på en væg, hvor den er meget synlig. Det gør det til et godt sted at skrive kærlighedshilsner eller fødselsdagsønsker. Giv din opslagstavle liv ved at lade den bære de smukke beskeder til din familie. Du kan også bruge opslagstavlen til brainstorming, når du har brug for hurtigt at få dine tanker på plads.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne