Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Unik rabatkode hos Trademax

Der er ikke ofte vi sender rabatkoder men når vi gør så sender vi personlige rabatkoder direkte til vores kunder. Abonnerer du på vores nyhedsbrev så garantere vi at du ikke vil misse udsalg, tilbud eller eventuelle rabatkoder.

Rabatkoder fra Trademax leverandører

Det sker at vi nogen gange får ekstra rabatter fra vores leverandører der vil sætte et nyt produkt eller en del af deres sortiment på tilbud. Så kan du tage del af disse rabatter med en rabatkode til den leverandørs produkt. Hold udkig inde på Trademax tilbudsside for aktuelle tilbud og rabatkoder fra leverandører. Gå til tilbudssiden her.

Hvordan får jeg information om alle gode deals?

Vores bedste tips for at ikke gå glip af en masse gode deals er at abonnere på vores nyhedsbrev (du finder det nederst på denne side), følg os på sociale medier samt hold udkig på tilbudssiden. Men vi har et lille bonustips. Inde i vores Gør-Et-Kup hjørne (som du finder her) kan du finde de bedste deals lige nu. Inde i vores Outlet finder du produkter som vi ikke tager ind igen og produkter vi har bestilt lidt for meget af. Dette kan du som kunde udnytte og gøre et kup på møbler og indretning til rigtig gode priser!