Whiteboards tavler

48 stk produkter
1111182(1).jpg

Med et whiteboard eller en tavle kan du nemt skrive vigtige ting, påmindelser, indkøbslisten og meget mere op. I vores sortiment finder du desuden magnetiske whiteboards der fungere perfekt på køleskabet, på væggen eller på kontoret. Bladre blandt vores brede sortiment for at finde en tavle der passer dig og dine behov.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvad skal jeg tænke på ved valg af whiteboard?

Du skal først bestemme dig for hvordan du vil bruge det. Skal du have den hjemme eller på kontoret? Det er også en god idé at finde ud af hvilken størrelse og hvilket materiale. Et whiteboard i glas er for eksempel en smuk indretningsdetalje i hjemmet men fungere også rigtig godt i konferencerummet. skal det bruges meget er et stort whiteboard perfekt. Selvfølgelig tilbyder vi også små whiteboards.

Hvad er en tavle?

En tavle er lavet til at skrives på med beregnet type af kridt. Fordelene med en tavle er mange. Tavler er holdbare, nemme at holde rene og har en lang levetid. Hos os på Trademax finder du både store og små tavler. Vi tilbyder desuden tavler til væg samt stående tavler.

Kan jeg købe whiteboard billigt online?

Jada! Hos Trademax finder du et stort udbud af højkvalitative whiteboards til en god pris. Bestil dit nye whiteboard allerede i dag.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering inden 10 hverdage