Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Viser 1 av 1 produkter

Et juletræstæppe er en værdifuld indretningsdetalje, når man pynter og sætter træet op til jul. Der fås forskellige modeller og mere eller mindre overdådige designs, men et juletræstæppe er som regel lavet af jute stof.

Hold styr på grannålene med et juletræstæppe

  • Hvorfor er et juletræstæppe så godt?

    Juletræstæppet beskytter gulvet mod at blive ridset af juletræsfoden, især når du vil flytte juletræet. Det er hyggeligt og får rummet til at føles mere indbydende. Desuden skal du sikkert lægge gaver under træet, så er det rart at have dem på et juletræstæppe. Det er en dansk juletradition at have et tæppe under træet, og det ville se koldt og tomt ud, hvis det ikke var der.
  • Hvordan er et juletræstæppe dekoreret?

    Et juletræstæppe har normalt en rød kant påsyet. Dekorationen er normalt trykt på stoffet, og i de mest enkle versioner er det rød maling på naturfarvet jute. Der findes også prints i grønt og rødt, og de rigtig smarte juletæpper kan også have broderi. De almindelige jutetæpper, du køber, har ofte et simuleret broderimønster med kors i formationer som hjerter og stjerner.
  • Er juletræstæpper altid lavet af jute stof?

    Ja, langt de fleste juletræstæpper er lavet af jute. Det er rustikt, og juletræstæppet passer også til julemandens jute sæk med gaver. Hvis du har meget tid, er handy og interesseret i håndarbejde, kan du brodere et juletræstæppe i Aida-stof med et kunstnerisk broderimotiv, men det er de færreste, der gør det i dag, når der kan købes færdige og flotte juletræstæpper. De nye modeller kan være hvide eller grå. Det er nemt at købe en ny, når man ønsker variation.