Mønstret tapet

1 stk produkter
Kampagne
cad705e7fd2772f1adff63e67d961eaccd1536c8.jpg
Mønstrede tapeter indikere en energisk person, så match farverne og mønstret med din personlighed eller vælg en anden farver der passer med din smag. Vælg selv hvilket rum du vil tapetsere og opdatere. Velkommen ind og udforsk vores store udbud!

Set stilen med mønstret tapet

Er det svært at montere mønstret tapet?

Egentlig ikke. Har du målt pladsen du skal tapetsere og bestilt det rigtige antal tapetruller kan du bare begynde at sætte tapetet op. Tænk på at du skal bruge det rigtige tapet udstyr samt at det altid er en god idé at bestille en ekstra tapetrulle, specielt når du skal mønster tilpasse tapetet.

Hvilket tapet udstyr skal jeg bruge?

Et tapetbord er en god investering der gør det nemmere at skære papiret på en ideel arbejdshøjde. Du skal bruge en skarp kniv med udskiftelige blade til korrekte kanter, blyant til markering og andre værktøjer som roller, tapetlim og et lod.

Hvor kan jeg have mønstret tapet?

I vådrum skal der bruges specielle tapeter der er tilpasset for fugt og vand. Ellers kan de fleste tapeter fungere hvor som helst. Vær forsigtig så du ikke sætter følsomme tapeter for tæt på vandhaner eller lignende. Normalt er der anbefalinger for hvilken model der fungere bedst afhængig af hvor det skal placeres.

Hvornår skal jeg vælge mønstrede tapeter?

Mønstrede tapeter er et perfekt alternativ for at skabe en indbydende atmosfære i hvert rum. Uanset om du vælger at bruge den på væggene i gangen, køkkenet eller stuen er det op til dig at vælge. Tapeter fungere over det hele - vær kreativ!

Hvor mange baner er der på en rulle?

Ordet bane er den længde der er skåret fra rullen og skal dække væggen. For at finde ud af hvor mange baner der er på en rulle skal du måle dine vægge og derefter udgå fra tapetrullens mål. Del derefter summen med tapetets bredde så får du det antal baner du skal bruge.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne