Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Viser 7 av 7 produkter

Populære filtre

Trademax tilbyder et imponerende udvalg af sorte tapeter, der kan give dit hjem et sofistikeret og moderne touch. Uanset om du foretrækker en blank overflade, der reflekterer lyset, eller en mat finish, der skaber en mere dæmpet atmosfære, har Trademax et bredt udvalg af sorte tapeter at vælge imellem. Med materialer af høj kvalitet og omhyggeligt udvalgte mønstre finder du den rigtige sorte tapet hos os hos Trademax.

Bliver det mørkt med sorte tapeter?

En ikke helt ualmindelig fordom om sorte tapeter er, at de bidrager til at gøre hele rummet mørkt. Det er til dels sandt, men det kan også være årsagen til, at du skal vælge farven. At tapetsere sort bidrager til at gøre et rum mørkere samtidig med, at det bliver mere afslappet og et tydeligt sted for søvn og hvile. Med andre ord kan det være en yderst passende farve på væggene i f.eks. et soveværelse. Derudover findes der forskellige varianter og nuancer af sorte tapeter med forskellige mønstre, hvor nogle er mindre mørke end andre.

Hvordan mindsker jeg følelsen af et lille og mørkt rum med sorte tapeter?

Der er mange tricks, du kan tage i brug, hvis du kan lide sorte tapeter, men samtidig er bekymret for, at dit rum bliver for mørkt. For det første kan du vælge en lidt lysere nuance af sort tapet. Det behøver heller ikke være en ensfarvet tapet i sort, men den sorte farve kan gerne forekomme i kombination med motiver eller mønstre, som begge bidrager til mindre mørke. Belysningen i rummet eller et lysere gulv kan også skabe en meget smuk kontrast og hygge til dit rum med sort tapet.

Hvor er det almindeligt med sorte tapeter?

Da sort tapet på væggene giver dig en følelse af dramatisk dybde og mystik, er soveværelset et rum, der ligger tæt på at tapetsere sort. Men også danse- og musiklokaler tapetseres ofte i sort for at formidle disse dramatiske værdier. Sort kan med andre ord repræsentere meget mere end sorg, som ofte associeres med farven.