Entrétag & skærmtag

68 stk produkter
Kampagne
1264807.jpg
Med hjælp af et tag over din hoveddør skaber du en mere indbydende følelse. Desuden beskytter taget din hoveddør og hjælper dit hus med at holdes i god stand. Hos Trademax finder du billige entrétag af høj kvalitet. Velkommen in og bladre i vores store udbud.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvordan montere jeg et entrétag?

Mange af vores modeller leveres færdigsamlet, det betyder at du kun skal sætte dem fast på væggen. Bemærk dog at forskellige husfacader kræver forskellige typer af montering. Hos Trademax finder du mange forskellige modeller af tag hvor de som regel er vedligeholdelsesfrie og har en lang levetid.

Hvilke fordele har et tag over døren?

Din hoveddør bliver udsat for store belastninger, så med hjælp af et tag over døren beskytter du den mod regn, sol, vind og andre former for nedbør. Med andre ord så kan et entrétag sørge for at dit hus og din hoveddør fortsætter med at være flot.

Hvilke tag modeller tilbyder Trademax?

Hos Trademax finder du mange forskellige modeller i forskellige stile. Er du på jagt efter en mere klassisk tag model med lige linjer finder du det i vores udbud. Vi tilbyder også tage med mere gammeldags og retro stil. Med andre ord har vi noget for alle.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne