Balkonbord hængende

12 stk produkter
Kampagne
131799(1).jpg
Vil du spare plads på din balkon men alligevel have ordentlig bordplads? Så er et hængende balkonbord perfekt til dig. Med sit praktiske og smukke design fungere bordet som et perfekt komplement til alle balkoner. Hos os på Trademax finder du hængende borde i forskellige størrelser, både store og små.
Velkommen ind og udforske vores brede sortiment og bestil det bord du bedst kan lide.

Normale spørgsmål om hængende balkonborde

Hvordan placere jeg et hængende balkonbord?

Normalt placere du dit balkonbord hængende på dit balkonværn. Et balkonbord som du hænger på rækværket bruger ikke særlig meget plads. Du kan derfor udnytte større dele af pladsen og indrette med matchende balkon stole. Fordelen med et hængende balkonbord er at du desuden kan hænge det på et stakit eller lignende. Et hængebord har med andre ord mange funktioner.

I hvilke modeller kan jeg løbe hængende balkonborde?

Hos Trademax finder du hængende balkon borde i mange forskellige modeller, der passer til alle balkoner. Her finder du balkonborde der er halvrunde, udfoldelige og borde af forskellige materialer. Til dig der ønsker et smukt men praktisk bord til din balkon tilbyder vi hængende balkonborde i mosaik.

Kan jeg have to hængende balkonborde?

Selvfølgelig kan du det! Med to hængende borde på din balkon får du mere bordplads. Vælg at have det ene bord udfoldes til krydderier og planter du ønsker at have i nærheden. Det andet bord kan du folde sammen når det ikke bruges for at spare plads, og kan nemt foldes ud igen når du har brug for plads til drinks og snacks.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Udvidelsesbart
Form
Funktion
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Sammenfoldelig
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne