Tilbud på Havesofaer & bænke

51 stk produkter
Kampagne
553401(1).jpg

Der findes utallige havemøbler og nogle af de mest populære er bænke, havesofaer og hængekøjer. Hos Trademax finder du et stort udvalg af havebænke og havesofaer i træ samt plast og i flere forskellige farver, bl.a hvid, sort, brun og mørkegrå. Din have kan indrettes som et udendørs palads med flotte design møbler, der har mange smarte funktioner. Nyd sommeren i din have med bekvemme havesofaer og havebænke, der forgylder hverdagen og lader dig slappe af i grønne omgivelser, omgivet af frisk luft og natur

Vælg det bedste materiale til din havesofa

Udendørs sofaer, også kaldet havesofaer, og bænke er klassiske møbler, der fås i utallige varianter og materialer. Når du skal vælge dine nye havemøbler er det vigtigt at vælge det rette materiale til netop dine behov.

Dette er de forskellige materialer, som du kan få din nye havesofa i:

  • Teaktræ og akacie: Smukke, klassiske materialer der kan tåle vind og vejr uden overfladebehandling
  • Fyrretræ: Et prisfornuftigt alternativ til dig, der kan lide naturmaterialer, men som skal beskyttes med bejdse eller maling med jævne mellemrum.
  • Plast: Et pålideligt materiale, der er vedligeholdelsesfrit og som kan stå ude hele året i alt vejr.
  • Polyrattan: Syntetisk rattan lavet i polyplast giver et elegant udtryk, god komfort og  ikke kræver nogen særlig vedligeholdelse.
  • NonWood: Syntetisk træ i polyplast skal til forskel fra naturligt træ aldrig slibes, oljes eller males.
  • Stål: Robust metal der holder længe, men som kræver en beskyttende overflade i lak eller maling, for at ikke oxidere med tiden.
  • Aluminium: Et mere blødt metal som er vejrbestandigt, vedligeholdelsesfrit, og et meget populært valg blandt havemøbler.

Slap af og nyd vejret i din udendørs sofa

Skab hygge i og omkring din havesofa, lounge eller bænk med tæpper, udendørs hynder eller puder, samt nogle velplaceret lanterner, lyskæder eller lysestager. Med moderne havemøbler og tilbehør, er det kun din fantasi der sætter grænser for, hvordan du vil indrette dine udendørsarealer. Tillæg et havebord og brug din sofa til spiseplads under åben himmel eller tillæg et mindre sidebord eller kaffebord til at stille drinks og lignende fra dig, når du nyder solen og en god bog eller musik i din havesofa. Har du et lille udendørs areal eller en altan, som du gerne vil indrette med ekstra mange siddepladser i skygge eller sol, er det en rigtigt smart løsning at stille en havenbænk uden ryg mod en væg. Væggen danner da ryglæn og du sparer dermed masser af plads. Med en rygpude mod væggen og siddehynder bliver din lille sofaplads endda utroligt bekvem og smuk!

Sådan vedligeholder du din havesofa

TEAKTRÆ: Kræver ingen særlig vedligeholdelse, da teaktræ indeholder en stor mængde naturlig olie, og kan stå ude i alt vejr om sommeren. Tak skal stå tørt om vinteren for at forhindre frostsprængning. Træet bliver med tiden gråligt i farven, men hvis man vil bevare den oprindelige farvetoner kan behandle med teaktræ olje jævnligt, mindst 2 gange om året.
MALET OG LAKERET TRÆ: Gammel behandling skal slibes væk og møblet skal derefter behandles med ny lak eller maling mindst 1 gang om året.
LASERET ELLER BEJDSET TRÆ: Eventuelle afskallede pletter udfyldes med lasuren eller bejdsen og efter tørring behandles da hele overfladen en eller flere gange indtil et heldækkende, jævnt resultat opnås. Overfladen skal tørre helt mellem hver behandling.
STÅL: Stål kræver normalt ingen særlig vedligeholdelse, men hvis maling eller lak på overfladen skaller af bør man behandle med ny maling, for at beskytte mod oxidering. Mal blot på det punkt hvor farven er skallet af.
POLYRATTAN: Kræver ingen vedligeholdelse foruden rengøring, men kan lettere holdes rent og beskyttet mod snavs og slitage ved jævnlig behandling/rengøring med Polyrattan Conditoner

Hos Trademax finder du med sikkerhed en billig bænk eller havesofa, der passer netop dig og dine behov. Altid med kvik levering til hjemmet, når det passer dig!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne