Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Træfliser & træbrædder

48 stk produkter
Træflise & gulv træflise
Træflise & gulv træflise
Komposit træflise
Komposit træflise
Viser 24 av 48 produkter
12
Et færdigt gulv af træfliser er en nemt og prisfornuftig måde at friske balkonen eller terrassen op. Desuden er det nemt at lægge, vedligeholde og fjerne. Tjek vores sortiment af smukke træfliser og gulvplader ud og giv din terrasse et rigtigt løft!

Forny din gårdhave med et stilfuldt dæk

 • Hvor holdbare er færdige gulv af træfliser?

  Her på Trademax tilbyder vi bl.a. højkvalitative WPC-træfliser i forskellige stile samt selvhæftende gulvplader af PVC, fremstillet specielt til at modstå både vind og vejr på den bedste måde. Gulv af træfliser eller træplastkomposit er både smukke, holdbare og meget nemme at vedligeholde da de er næsten vedligeholdelsesfrie.
 • Hvordan lægger jeg gulv af færdige træfliser?

  Det kommer helt an på hvilken variant af træfliser du vælger. Der fås både selvhæftende træflise gulv som sættes fast i underlaget, og gulvplader med smarte klikbeslag som lægges løst oven på underlaget. Samtlige gulve er nemme at lægge og du skal hverken bruge forkundskaber eller specielle værktøjer.
 • Kan træfliser ligge hele året?

  Både PVC og træplastkomposit er holdbare materialer der ikke tager skade af kulde eller fugt. På trods af det anbefaler vi alligevel at du fjerne dit træflise gulv under efterår- og vintersæsonen for at dels lade underlaget lufte ud ordentligt, men også så træfliserne kan holde sig fine så længe som muligt.
 • Hvordan kan jeg indrette med træfliser?

  En stilren træflise passer til de fleste havemøbler og kan nemt kombineres med f.eks. planter, tekstiler og stemningsfuld LED belysning for at skabe en hyggelig plads. Frisk din terrasse op og bestil træfliser billigt online her på Trademax.dk!