Spring overskrift over og gå videre.

Træflise & gulv træflise

45 stk produkter
Viser 24 av 45 produkter
12
Et træflise gulv kan du med fordel have på flere forskellige steder. Det er smukt at have udendørs på altanen, men fungere lige så godt i en sauna. Brædderne fremstille i forskellige materialer og fås i træ, komposit og plastik. Der er desuden allerede trykimprægneret træ. Velkommen ind og udforske vores sortiment, og bestil dit flisegulv billigt fra Trademax.

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvordan lægger jeg træflise gulv?

  Det er ikke svært at lægge træflise gulv, og har du prøvet det før, bliver dette meget nemt. Der fås forskellige typer af træflise gulve at vælge mellem, men tilfældes for alle er at det er et slidstærkt materialet der ikke tager skade af fugt eller kulde. Du kan derfor have træflise gulv udendørs hele året. Det er dog vigtigt at du kontakter en professionel, hvis du føler dig usikker.
 • Kan jeg bygge træflise gulv på sokler?

  Vil du have en høj altan skal du bygge den på sokler. Her er det vigtigt at arbejdet udføres korrekt. Har du ikke bygget en høj altan før, anbefaler vi at du får hjælp af et professionelt firma.
 • Hvordan vedligeholder jeg mit træflise gulv?

  Fordelen med træflise gulv er at det ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. Oplever du at din altan er beskidt kan du med hjælp af sæbe, rengøre dit træflise gulv. Børst grus og snavs væg og skrub derefter fliserne med varmt vand, en skurebørste og sæbe. Gentag derefter samme procedure med koldt vand. Gentag ved behov og sørg for at vælge en sæbe egnet til trægulv. På den måde holder du træet fugtig og rent samtidigt.
 • Hvilken side skal vende opad når jeg lægger trægulv?

  Di vil have den bedste side opad når du lægger træfliserne. Det bedste er desuden hvis flisernes kerneside vender opad, da de med tiden kan bule lidt ind. Så undgår du at vandet samles og fremtidige problemer der ellers kan opstå.