Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Trappebelysning

7 stk produkter
Viser 7 av 7 produkter
Med trappe belysning indendørs skaber du ikke kun et smukt dekorations lys, men også god funktionsbelysning. Med belysning i trappe ser du hvor du går samtidigt som trappens helhed bliver løftet frem. Hos Trademax finder du trappebelysning der passer alle typer af trapper. Velkommen ind og udforske vores udbud!

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvad skal jeg tænke på ved valg af trappebelysning?

    Du skal først bestemme hvor du vil placere din belysning. Er det på trappen, på væggen eller ved rækværket? Derefter skal du finde ud af hvilke type af belysning du vil have. Er det måske trappebelysning i LED der giver et fint og behageligt lys? Uanset hvilken type af belysning du er på jagt efter finder du det helt sikkert belysning til trappen hos os på Trademax.
  • Hvor skal jeg placere min trappebelysning?

    Hvor du vælger din trappebelysning er en smagssag. Vælg hvis du vil have belysning på væggen eller på trappen. Begge dele fungere lige godt. Det du skal tænke på er at placere lamperne sp man kun ser effekten af lamperne og ikke direkte ind i lyskilden. Så kan du blive blændet når du går på trappen.
  • Hvilke fordele er der med trappe belysning indendørs?

    At indrette med trappebelysning er smukt, men fylder også stor funktion. Med hjælp af trappebelysning reducere du risikoen for at snuble på et trappetrin samtidig som du skaber et hyggeligt og smukt indtryk af trappen.