Kampagne
538729(1).jpg
På dit badeværelse er en af de centrale funktioner bruseren. Alle brusere ser forskellige ud, men tilfældes for de fleste er at de formentlig har en håndbruser koblet til en bruseslange. Hos Trademax finder du et bredt udbud af bruseslanger til en god pris. Bladre blandt vores velkendte varemærker såsom Hansgrohe.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvad skal jeg tænke på ved valg af bruseslange?

En god bruseslange smelter ind med resten af indretningen. Tænk derfor over hvilken farve du vil have på din bruseslange. Hvis det er en bruseslange i krom, metal eller sort. Du skal også tænke over hvilken længde du bruseslangen skal være. Uanset hvor højt oppe din bruser sidder har du muligheden for at vælge mellem en kort eller lang bruseslange.

Hvordan skifter jeg bruseslange?

Først og fremmest er det vigtigt at du vælger en slange der har samme tilslutning som den befintliga. Derefter skal du bare skrue den gamle af og sætte den nye på, majoriteten af alle bruseslanger har samme tilslutning (½-tommer). Sørg for at du har skruet den nye ordentligt først og prøv den derefter ved at tænde for vandet.

Kan jeg købe en bruseslange online fra Trademax?

Selvfølgelig! Hos Trademax finder du et varieret udbud af bruseslanger billigt online. Bladre blandt forskellige modeller og bestil den hjem du synes passer dig og dit badeværelse bedst.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kampagne