Smukke fliser

41 stk produkter
Kampagne
682107(1).jpg

Fliser er et smukt og tidløst materiale, som kan bruges både i køkkenet og på badeværelset. Det elegante design giver en følelse af luksus. Fliser er helt vedligeholdelsesfrie, og med det mener vi at de ikke behøver behandles med polish eller lignende. I vores udvalg af fliser, finder du et stort udbud af størrelser, former og farver. Uanset om du er til stilrene og klassiske fliser eller fliser med spændende mønster, så har vi noget for dig. Med fliser er det kun fantasien der sætter grænser, de kan kombineres på et utal af måder og præcis så det passer ind i din bolig.  

Giv dit hjem et løft med smukke fliser

Fliser fremstilles af ler som glaseres og brændes ved relativt lave temperaturer. Det gør materialet porøst og giver en forholdsvis høj vandabsorbering. En højere vandabsorbering medfører en lavere holdbarhed og modstandsstyrke mod ydre belastninger som kemikalier, slid og frost. Af den årsag egner fliser sig ikke til at ligge som gulvfliser eller udendørs, men derimod på vægge i badeværelset og køkkenet. Flisernes glasering giver en smuk glans som og en skinnende effekt.

Vælg de rigtige fliser

Måske du vil indrette stilrent og moderne med hvide fliser, mønstrede fliser eller hvorfor ikke en farverig flise. En af fordelene ved fliser er at de kan kombineres på et utal af måder, det er kun fantasien der sætter grænser for hvilken stil du vil skabe i dit badeværelse eller i køkkenet. Når du skal vælge fliser er mulighederne uendelige, og vi tilbyder et stort udvalg af fliser i forskellige farver, mønstre og modeller. Alt fra den tidsløse ensfarvede flise i hvid, grå eller sort, til de mere moderne marmor fliser eller mønstrede fliser. Hos os finder du også et udvalg af marokkanske fliser, til dig som ønsker at tilsætte lidt mere farve og liv til rummet. Vi har også et udvalg af den smukke facetslebne flise, den reflekterer lyset på en elegant måde og giver liv til rummet. Mix og match forskellige fliser og skab lige præcis den stil og atmosfære som passer til din bolig. Hos Trademax finder du fliser i alle stilarter så uanset om du vil skabe en rustik, klassisk, moderne, landlig, retro eller orientalsk stemning så findes det hos os.

Mål og størrelser

I vores sortiment kan du vælge fliser i forskellige størrelser og former, vi har både kvadratiske fliser i målene 15 x 15 og 20 x 20, men også rektangulære fliser i målene 20 x 50 og 30 x 60. Du kan nemt og enkelt bruge vores filterfunktion i venstre side for at få det resultat af fliser frem som passer til dine ønsker og behov. De fleste af vores fliser er lige skåret med en slebet kant. Fordelen ved fliser med slebet kant er at de kan placeres tæt på hinanden og dermed minimeres risikoen for at fugen bliver synlig. Det er ikke kun ud fra en praktisk synsvinkel når de skal sættes op, men det er også en fordel i forhold til rengøring.. I fugen sætter der sig ofte en masse skidt og snavs med tiden, som kan være svært at få væk, det er derfor praktisk med en så lille fuge som muligt. Til dig som ikke ønsker den traditionelle form har vi også ret udvalg af den smukke og populære sekskantede mosaik.

Køb billige fliser online

Hos os på Trademax finder du altid et stort udvalg af billige fliser med høj kvalitet. Vi har et komplet sortiment af fliser samt det nødvendige flise tilbehør, som du har brug for når du skal lægge fliser. Måske er du i gang med at renovere badeværelset? Det kan vi hjælpe med, vi har et stort udvalg af badeværelsesmøbler, her finder du alt du har brug for til at indrette dit badeværelse både smukt og funktionelt. Du bestiller nemt og enkelt på vores hjemmeside, og får din ordre leveret hurtigt og på et tidspunkt som passer dig. Har du nogle spørgsmål omkring dit køb, kan du altid kontakte vores kundeservice som sidder klart til at hjælpe dig.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kampagne