Affaset kakkel

8 stk produkter
1396720(1).jpg
Kampagne
Kakkel med affasede kanter er populære for sine let skrånede kanter. Kaklen giver en levende effekt da siderne på pladen er affasede nedad og midterpartiet på pladen stikker opad. Velkommen ind og udforsk Trademax store udbud af affaset kakkel billigt online.

Spørgsmål og svar om affaset kakkel

Hvordan fuges affaset kakkel?

Da fliserne har affasede kanter kan det tage lidt længere tid når du montere dem. Bland lidt fugemasse ad gangen og brug en blød gummispartel. Tør derefter overflødig fugemasse væk med en fugtig svamp inden fugen tørre for meget ind.

Hvor kan jeg bruge kakkel med affasede kanter?

Fordelen med affaset kakkel er at fungere lige så godt i køkkenet som på badeværelset. Trenden er at bruge kakkel på hele væggen i for eksempel køkkenet. Dette giver et indbydende og klassisk indtryk. Selvfølgelig skal du ikke have kakkel på hele væggen hvis du ikke vil, halvdelen af væggen med kakkel og den anden halvdel malet i en smuk farve giver også et klassisk indtryk.

Hvad er affaset kakkel?

Vil du have traditionelt kakkel er affasede kakkel plader det rigtige valg for dig. De har et klassisk udseende med sine skrå kanter, og afhængig af størrelse kan de skille sig ad fra overfladen. Det er en stor trend med hvidt rektangulært kakkel til køkken og på badeværelse.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kampagne