Mønstret kakkel

6 stk produkter
Kampagne
682060(4).jpg
Med mønstret kakkel får du mulighed for at sætte dit eget præg på rummet. Hos Trademax finder du et stort udbud af kakkel i mange forskellige farver og mønstre. Velkommen ind og udforsk vores store udbud og bestil dit nye kakkel billigt online.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvordan indretter jeg med mønstret kakkel?

Vil du skabe et smukt og anderledes indtryk til dit hjem er mønstret kakkel et godt alternativ. Med smukke mønstre bryder du stilen i hjemmet og giver en mere hyggelig fornemmelse i det rum du vælger at have kakkel i. Normalt har man kakkel i køkkenet, gangen eller på badeværelset, og du bestemmer selv om du vil have kakkel på gulvet eller væggene.

Hvilke mønster tilbyder Trademax på sit kakkel?

Vi tilbyder et varieret udbud af mønstre på kakkel. Hos Trademax finder du kakkel i marmor, kakkel der minder om natursten og dejligt marokkansk kakkel. Du finder desuden kakkel i forskellige farver. Bestil det du synes er smukkest og bedst matcher dine behov.

Hvordan montere jeg mønstret kakkel?

Nogle gange skal du mønster tilpasse kaklen, hvilket betyder at du skal arbejde ud efter linjer og ikke kryds. Ved at gøre fugen så smal som muligt fremhæver du mønstret, resultatet vil desuden se mere ensartet ud.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Kampagne