Marokkansk kakkel

1 stk produkter
0df9e4c21def3703a1a35d6fc1e3ed7e165e037a.jpg

Hvad er marokkansk kakkel?

Dejlige mønster kendetegner for det meste marokkansk kakkel. Mønster der tager dig til middelhavet og som skaber en rustik følelse. Klassiske mønstre er dekorative og fås i alle tænkelige farver. Marokkansk kakkel kendetegnes også af sin holdbarhed og høje kvalitet. Mønstrene er i de fleste tilfælde gennemgående og med en slidstærk overflade.

I hvilke rum passer marokkansk kakkel og klinker?

Marokkansk kakkel passer der hvor du vil have dejlige mønster. Derfor passer marokkansk kakkel godt ind på badeværelset og i køkkenet. Med sine smukke mønster og nøje valgte farver kan du skabe dit eget middelhavs hjem. Du kan for eksempel vælge at skabe en baggrundsvæg med marokkansk kakkel. Til dig der er mere til diskrete farver kan beige marokkansk kakkel være smukt mod hvide vægge.

Hvordan vedligeholder jeg marokkansk kakkel bedst?

Marokkansk kakkel har en slidstærk overflade der kan tåle meget. Samtidigt er det en god idé at huske at bruge skånsomme rengøringsmidler der ikke ridser. Har du marokkansk kakkel i gangen kan skal du helst holde grus væk.

Er det svært at lægge marokkansk kakkel?

Når du ligger marokkansk kakkel bør du tænke på at det som regel kræver lidt mere fliseklæb end normalt. Du bør også bruge en tandspartel. Det er også vigtigt at du tænker på mønstertilpasning. Så arbejde ud fra linjer og ikke krydser. Så bliver det nemmere at justere mønstret lidt efter lidt. Når det kommer til bredden på fugen bør den være så smal som muligt. Så fremhæves mønstret bedre og det ser mere ensartet ud.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)