Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Smukke klinker

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter

Klinker er et slidstærkt materiale som er nemt at vedligeholde, og det passer både til vægge og gulve. Et farverigt éntregulv, en mønstret væg i stuen eller hvorfor ikke lægge frostsikre klinker på terrassen? Med klinker kan du forvandle et helt almindeligt rum i din bolig til noget ekstraordinært, hos os på Trademax kan mængden af klinker virke ubegrænset. Her finder du noget for enhver smag, lad dig inspirerer af vores store udbud af klinker i forskellige størrelser, former, farver og mønstre. Her finder du alt fra stilrene og neutrale klinker, til mønstrede og farverige designs.

Klinker til renovering og indretning

Keramikkens positive egenskaber, har gjort det til et populært materiale som er blevet anvendt mere og mere de seneste år. Klinker er ikke udelukkende smukke men er også meget holdbare og slidstærke. Sammenligner man klinker med et andet populært materiale som træ, som nemt slides ned med årene, så holder klinkerne sin overflade og den vil stadig være smuk efter 15 år. Derudover er klinker et materiale som er nemt at rengøre. Med et pænt og funktionelt design, kan klinker nemt og enkelt give nyt liv til et rum i din bolig. Takket være den relativt lave vandabsorbering, er klinker et oplagt valg både på vægge og gulve, men også i rum med høj fugt som eksempelvis badeværelser. Hemmeligheden - jo lavere vandabsorbering materialet har, desto mere kan de modstå fra slitage, kemikalier og frost. Hos os finder du også et udvalg af granit klinker, det er en variant af klinker som har en meget lille vandabsorbering. Eftersom granit ikke suger vand til sig, er den specielt god at bruge udendørs, da risikoen for at vand suges ind og fryser så klinkerne knækker er forsvindende lille. Med naturstens klinker slipper du belægninger af alger, mos og andet ukrudt som normalt ses i forbindelse med natursten. Lige så smukt men meget nemmere at vedligeholde.    

Skab stilen med forskellige klinke-mønstre

Med klinker kan du skabe en dekorativ væg eller gulvbelægning, og give dit hjem et personligt udtryk. Skab smukke mønstre med hjælp af farverige klinker, eller brug en ensfarvet klinke med lyse toner og stilfuld elegance. Hvide og sorte klinker er og bliver smukke og tidløse. Klinker kan kombineres på uendelig mange måder, find det perfekte match og skab en unik stemning i dit rum. Hos os finder du ensfarvede og mønstrede klinker, men også klinker som efterligner smukke naturmaterialer som eksempelvis træ-klinker, marmor-klinker og cementklinker. Hvorfor ikke skabe et rum hvor man bliver henført til fjerne verdenshjørner med hjælp af marokkanske klinker? Med sit smukke design af farver og mønster vække fantasien og give rummet karisma. Vi har også et udvalg af ottekantede klinker, som skaber en klassisk viktoriansk stil, men også sekskantede klinker er blevet mere populære med årene.  

Vælg de rette klinker til dit rum

I en djungel af klinker i forskellige størrelser og former, har vi herunder listet nogle tips og råd op som kan gøre dit valg lidt nemmere.

  • Små plader giver et større visuelt udtryk til de lidt mindre rum. Dessuden resulterer mindre klinker i flere fuger og det giver en beskyttelse så man ikke glider så nemt. Det kan være værd at tænke på hvis man skal vælge gulvklinker til et vådrum.

  • Glaserede klinker kan være meget glatte ved høj fugtighed. Matte eller ikke glaserede klinker er at foretrække i rum hvor gulvet bliver vådt.

  • Ved at lægge spændende mønster med klinkerne, kan større rum opleves mere levende.

  • Rektangulære klinker kan forandre hele atmosfæren i et rum, alt efter hvordan de lægges. Ved at placere rektangulære klinker på langs i stedet for på tværs, kan et lille rum opleves større.

Hos Trademax Køber du klinker billigt og enkelt online

Med et bredt udvalg af klinker findes der noget for alle. Hos os køber du billige klinker uden at gå på kompromis med kvaliteten. På vores hjemmeside kan du nemt og enkelt bestille dine favorit klinker. Har du spørgsmål vedrørende dit køb eller vores produkter er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.