Mønstrede klinker

21 stk produkter
2b056102a62c0fa2da17670a25296054a4f650be.jpg
Kampagne
Med mønstrede klinker kan du nemt genopfriske dele af dit hjem. Det er populært at montere på pladser som køkken, entré og badeværelse da de kan tåle høj belastning og er nemme at gøre rent. Udforsk vores sortiment af klinker med mønster i forskellige farver og bestil det du synes er smukkest.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvordan indretter jeg med mønstrede klinker?

Mønstrede klinker kan du med fordel indrette både væg og gulv med. Hvor de gør sig bedst afhænger af materialer og egenskaber. Klinker gør sig godt i køkkenet, entréen og på badeværelset, og du kan selv vælge om du vil have dem indendørs eller udendørs.

Hvor mange mønstrede klinker skal jeg bruge?

Afhængig af hvor du skal sætte dem samt pladernes størrelse kan der være stor forskel på hvor mange plader du skal bruge. Det er altid en god idé at bestille lidt ekstra afhængig af antallet skæringer samt at der altid forekommer spild. Hos Trademax finder du plader i mange forskellige størrelser, fra mindste størrelse på 15x15 cm til største på 60x60 cm.

Hvilke forskellige mønster kan jeg vælge?

Med mønstrede klinker er der noget til alle smage. Pladerne tilbydes i en mængde forskellige farver, inklusive subtile nuancer. Nogle giver en mere vintage følelse med for eksempel blomstermønster eller måske vil du have klinker der efterligner natursten. Til den der er ude efter en mere orientalsk stil finder du selvfølgelig marokkansk inspireret klinker hos os.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Form
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne