categoryTopBlock

Sekskantede klinker

1stk produkter
Klinker
Heksagon klinker har altid været et populært valg af klinker da de giver et mere levende og unikt miljø. Pladerne har mange muligheder og fås i mange forskellige farver og mønstre. Velkommen ind og udforsk vores store sortiment af heksagon klinker billigt online.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvordan lægger jeg heksagon klinker?

Når det kommer til heksagon klinker kan det være en godt idé at få hjælp fra en faglært person. Da pladerne er sekskantede er det vigtig med nøje planlægning både inden og under arbejdets gang. Det er derfor en god idé at købe ekstra plader, da du må regne med spild.

Hvad er heksagon klinker?

Det der kendetegner denne type af klinker er at hver plade er sekskantet. Disse klinker har eksisteret i mange år og er en klassisk klinke til at indrette gulv og vægge med. Det der skiller heksagon klinker fra normale klinker er det specielle udseende når det er lagt, det ligner med andre ord ikke almindelige klinker og skaber en fed effekt for øjet.

Hvordan indretter jeg med heksagon klinker?

Klinker bruges mest på badeværelser, i køkkener og i entréer hvor det ofte bliver vådt. Da du kan købe heksagon klinker i alle mulige farver og mønstre kan du skabe spændende overflader i forskellige dele af din bolig. Set et personligt præg på din bolig med hjælp af heksagon klinker.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Form
Udseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)