88e6491e012e0971cdb778d754c721ac4860400d.jpg
Fyndhörna
Vil du skabe indtrykket af trægulv men vil have noget mere holdbart? Så er træklinker perfekt til dig. Med samme egenskaber som klinker kan du montere træklinker i køkkenet eller på badeværelset uden at være bange for at slide det op. Udforsk vores store udbud og bestil træklinker billigt online fra Trademax.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvad er træklinker?

Med sine slidstærke og holdbare egenskaber er træklinker perfekte i mange dele af hjemmet. Vælg selv om du vil have det på gulvet eller væggene og placere det der hvor du vil have en følelse af træ. Det har ikke brug for samme vedligeholdelse som almindeligt trægulv og kan bedre tåle varme og kulde.

Hvordan lægger jeg træklinker?

På samme måde som du montere almindelige klinker gør du med træklinker. Begynd længst væk fra døren og læg en flise ad gangen. Det er altid en god idé at planlægge inden du begynder at sætte klinkerne fast i fugemassen. Prøv at lægge fliserne ud for at få et billede af hvordan det vil se ud. Du skal også være opmærksom på at det tager ca. en uge for fugemassen at tørre. Du må derfor ikke gå på gulvet imens.

Hvad skal jeg tænke på ved valg af træklinker?

Ikke mere end at det er en god idé at bestille den rigtige mængde klinker. Det er altid en god idé at bestille lidt ekstra, så har du til hvis der skulle være spild under arbejdets gang. Derudover skal du ikke tænke på mere end at bestille de klinker du synes er smukkest.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Fyndhörna
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Fyndhörna