Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Mosaik

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter
Med hjælp af glasmosaik opgraderer du nemt din bolig. Mosaik laver kedelige overflader mere levende med fantastiske farver og nuancer. Mosaik er desuden nemt at vedligeholde hvilket betyder at det er smukt længe. Velkommen ind og udforsk vores sortiment af glasmosaik billigt online.

Forskøn hjemmet med mosaik

 • Hvad skal jeg tænke på ved valg af glasmosaik?

  Ved valg af glasmosaik fås mange forskellige farver og mønstre at vælge i mellem. Du kan vælge mellem ensfarvede eller mønstrede, samt et miks af begge dele. Tænk også på hvilken fuge du vælger. Slutresultatet kan nemlig blive forskelligt afhængig af hvis du vælger en lys eller mørk fuge?
 • Hvordan monteres glasmosaik?

  Trin et er at lave en tegning inden du montere mosaikken. Rens derefter overfladen og påfør fugemasse. Glasmosaikken sælges i net. Det gør dem nemme at sætte op og klippe til ønsket størrelse og mønster. Det er desuden vigtigt at bruge afstandsbrikker, så får du jævne mellemrum mellem hvert stykke mosaik.
 • Hvor meget mosaik skal jeg bruge?

  For at vide hvor meget mosaik du skal købe, skal du bestemme overfladen som skal beklædes. Multiplicere længden og højden på overfladen, så du med sikkerhed kan vælge den rette mængde du skal købe hjem. Det er altid godt at have flere plader end hvad du tror du skal bruge, så har du ekstra plader for sikkerhedens skyld.
 • Hvordan indretter jeg med glasmosaik?

  Selvom glasmosaik normalt bruges i badeværelset eller i køkkenet er mulighederne mange. Mosaik kan bruges udendørs, eller hvorfor ikke beklæde et sidebord med det? Med andre ord så skaber mosaik en smuk og elegant indretningsdetalje i dit hjem.