Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Viser 1 av 1 produkter

Gode drikkevarer skal serveres kolde, men det kan være svært at holde dem kolde, hvis de ikke opbevares køligt. Hos os på Trademax finder du løsningen med en mini køleskab. Du kan tage dine drikkevarer fra dit store køleskab, sætte dem i dit mini køleskab, og de holder den rigtige temperatur, indtil det er tid til at servere.

Shop smart og praktisk minikøleskab

Hvad er et mini køleskab?

Et minikøleskab giver dig mulighed for at få kolde drikkevarer, når du er på picnic, på båden eller på stranden. Det skal være nemt at tilbyde noget koldt at drikke, og mange drikkevarer kommer først til deres ret, når de er kølet ned. Med en af de bærbare mini køleskabe, som du finder hos os på Trademax, løser du problemet.

Hvordan bruger jeg et mini-køleskab?

De mini køleskabe, som findes hos os på Trademax, er beregnet til at kunne bruges både indendørs og udendørs. Derfor er de lette at transportere og tåler fugt. Du kan tage dit mini køleskab med dig og overraske med en kold drik i enhver situation. Et mini køleskab kan holde dine drikkevarer kolde i flere timer uden strømforsyning og findes i forskellige udførelser for at passe til dine behov.

Hvor kan jeg bruge en minikøleskab?

Hos os på Trademax finder du de mini køleskabe, som er beregnet til nemt at kunne pakkes med, når du skal ud. Du kan bruge et mini køleskab i bilen, på båden, på bryggen eller tage det med til grillfesten på stranden. Hvis du har spørgsmål om vores praktiske mini køleskabe, er du altid velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.