Køkkenknive

1 stk produkter
2095090(1).jpg

Med en rigtig god køkkenkniv bliver madlavningen meget sjovere. Gode knive skal føltes godt i hånden og være skarpe. Hos Trademax kan du bladre blandt en mængde forskellige køkkenknive så du nemt kan find noget der passer dig og din madlavning.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvilke knive skal jeg bruge?

Vil du opgradere alle dine knive er det perfekt at købe et nyt knivsæt. Så får du alle knive du skal bruge til en god pris. Ellers er anbefalingen at altid have en god brødkniv, filetkniv og grønsagskniv. Med disse kan du klare alle madlavningens udfordringer perfekt.

Hvordan vedligeholder jeg mine køkkenknive?

Begynder din kniv at blive sløv er det tid til at slibe den. Det gør du enten med en knivsliber eller en slibesten. Det er også vigtig at opbevare sine knive korrekt. Lad ikke knivene ligge og skramle i en skuffe. Investere hellere i en knivblok, så bliver knivene ikke unødigt slidt og dere levetid bliver desuden længere.

Kan jeg købe knive hos Trademax?

Selvfølgelig kan du det! Bladre blandt enkelte knive og knivsæt for at finde det der passer dig og dine behov bedst. Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kyndige kundeservice. De hjælper dig gerne.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)