Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 17 av 17 produkter

Populære filtre

Bestik er noget der kan følge os hele livet. Både udseende og følelse er vigtigt ved valg af bestik - det skal ligge godt i hånden og matche din borddækning. Med ekstra omsorg vil dine bestik holde i mange mange år.

Ofte stillede spørgsmål og svar om bestik

  • Hvordan vælger jeg det rigtige bestik?

    Det vigtigste du skal tænke på når du vælger bestik er at det skal føles behageligt i hånden og at spise med. Udover det kan du vælge det bestik du synes er smukkest og bedst matcher dit hjem. Da man oftest vil have en chance for at holde i bestik inden man køber det, tilbyder Trademax 14 dages fortrydelse. Så kan du nemt prøve hjemme og se om det er det rigtige bestik for dig.
  • Hvad skal jeg tænke på ved valg af bestik?

    Det er godt at tænke på hvad bestikket skal bruges til. Forskellige typer af bestik opfylder forskellige funktioner. Udover traditionelle spisebestik fås også alt fra skaldyrs bestik og osteknive til salatbestik og hjerteformede skeer.
  • Hvilket materiale skal jeg vælge på bestik?

    Når du vælger bestik er det en god idé at kigge nærmere på hvilket materiale der passer dig og dine krav bedst. Materialet påvirker bestikkets kvalitet, levetid samt udseende. Bestik i rustfri stål er altid et sikkert kort. Det er nemt at vedligeholde og har en lang levetid.