Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Reol børneværelse

48 stk produkter
Viser 24 av 48 produkter
12

Opbevaring på børneværelser kan være en udfordring. Ved at installere reoler bliver det nemmere at opbevare og holde orden på dit barns værelse. En reol til dit barns værelse kan kombineres på mange forskellige måder. Hvis du vælger hele systemer eller et børneværelse sæt med skabe og skuffer, bliver opbevaringen ikke kun praktisk, men også tiltalende og skaber en hyggelig stemning.

Hvad skal jeg overveje med en reol på børneværelset?

Afhængigt af barnets alder og den type reolsystem, du køber, kan det være vigtigt at fastgøre reolen ekstra sikkert til væggen. Bogreoler eller reoler på gulvet i børneværelser er praktiske, men bør fastgøres til væggen for at undgå ulykker. Det kan hurtigt gå galt af sted, når børnene leger.

Hvordan bruger jeg en reol til opbevaring på et børneværelse?

Du kan kombinere en hylde, der kan skrues fast på væggen, med gulvmonterede reoler for nemt at maksimere opbevaringsmulighederne. Brug skuffer, og udnyt mulighederne for at gøre rummene til skabe. Det giver dig mulighed for at optimere opbevaringen selv i mindre rum. Der findes også komplette sæt til børneværelser med tilhørende hylder og skabe. Hvis du køber et komplet sæt, er det vigtigt at måle pladsen op på forhånd.

Hvordan indretter jeg et børneværelse med reoler?

Gør det nemt for børnene at holde orden ved at tilpasse hylderne til deres alder og højde. Ved at sætte hylderne længere nede kan børnene selv sætte tingene tilbage. Du kan også sætte hylderne lidt højere op, hvis du ønsker at dekorere med dekorative ting, som børnene ikke så let skal kunne nå.