Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Fisk & reptiler

17 stk produkter
Viser 17 av 17 produkter
Fisk og reptiler findes i mange danske hjem og giver både selskab og ro. At sidde og kigge på fisk i et akvarium kan være meditativt. Det er ikke mærkeligt at det er så populært. Her på Trademax tilbyder vi flere forskellige tilbehør til dine venner bag glasset.

Hvis du har fisk og reptiler så har vi tilbehørene

  • Hvad er forskellen på en guldfisk og en slørhale?

    Slørhalen er en form for guldfisk. Den blev avlet fra guldfisken og betragtes nu som en selvstændig art. En ægte slørhale skal have halefinner, der er lige så lange som resten af kroppen. Den skal også have forlængede bækkenfinner og en rygfinne, der dækker tre fjerdedele af kroppens længde.
  • Hvor stor en pumpe skal jeg have til mit akvarium?

    Hvor stor en pumpe du har brug for, afhænger af den type fisk, du holder, men også af størrelsen på dit akvarium. Som en retningslinje skal pumpen kunne cirkulere den samlede mængde vand i tanken to til tre gange i timen.
  • Hvordan drikker øgler vand?

    Mange arter af øgler har meget tørre områder som deres naturlige levested, hvilket gør dem til specialister i at udnytte vandet i deres omgivelser. Du bør naturligvis sætte vand i en skål eller lignende til dem, så de altid har vand lige ved hånden. Faktisk er den bedste måde at give vand til flere øgle arter at sprøjte dem med en sprayflaske. Når du gør dette, kan du også benytte lejligheden til at sprøjte deres omgivelser. Øglen slikker derefter både sig selv og omgivelserne for at få vandet, ligesom den ville gøre i naturen.