Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 155 produkter
1
...
7
Fugle i alle former er dejlige kæledyr. Det kan være pludrende parakitter, små kvidrende kanariefugle eller et par silkehøns ude i haven. Uanset hvilken slags fugl, der får dit hjerte til at kvidre, har vi billigt tilbehør her hos os på Trademax.

Vil du have en fugl? Så har vi tilbehøret

  • Hvordan lærer jeg min fugl at tale?

    Hvis din fugl er en parakit, er den nemmeste måde at lære den at tale på at sætte den sammen med en anden parakit, der allerede kan tale. Derefter begynder den nye at efterligne. Hvis du i stedet ønsker at lære det fra starten, handler det om tålmodighed. Du skal sørge for, at din fugl har det godt og føler sig sikker. Under undervisningen skal du dække tre sider af buret, så den kun kan se dig. Vælg derefter en enkel, kort sætning med mange konsonanter.
  • Kan jeg have fugle i min have?

    Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da det afhænger både af fugle typen, og hvor du bor. Et bur med kanariefugle i din have vil sandsynligvis ikke genere naboerne, uanset hvor du bor. Men hvis du har en gruppe høns, med en galende hane, og du bor i en rækkehusbebyggelse, kan du risikere at støde på problemer. Generelt bør du ikke bo i et tætbefolket område med høns.
  • Hvilken fugl skal jeg vælge?

    Hvis du foretrækker selskab, er et par kanariefugle en god mulighed. Hvis du vil have et nyttedyr, og du bor lidt afsides, kan et par høns måske være rart. Høns lægger jo også æg uden en hane, så du kan få lækre æg til morgenmad, uden at vække hele nabolaget.