Spring overskrift over og gå videre.

Fuglebur & voliere

3 stk produkter
Viser 3 av 3 produkter

En voliere er et stort fuglebur, og det er et læ og hjem til din fugl. Et fuglebur kan være lige så stort, som du vil, men indendørs er du nødt til at begrænse dig selv. Vælg hellere en stor end en lille, for selv en undulat har et stort behov for at flyve.

Lad din fugl trives og bo i en voliere

  • Har to fugle brug for et større bur?

    a, hvis du f.eks. har to fugle i samme bur, har de brug for et større område end en enkelt fugl. I tilfælde af papegøjer er de flokdyr, så du kan have mere end to papegøjer i buret. Landbrugs Styrelsen fastsætter reglerne for, hvor stort et fuglebur skal være, så sørg for at undersøge hvad der gælder for dig og dine fugle, inden du køber din voliere.
  • Hvilket materiale er et fuglebur lavet af?

    Voliere fås både i træ og metal, men en model i træ kræver mere arbejde for at holde sig flot i længere tid. Et metalbur er det mest almindelige, og de findes i flere forskellige modeller. Du kan se burene her på vores hjemmeside. Et stort fuglebur koster mere end et mindre, men det er bedst for en fugl at have masser af plads. Udendørs volierer er også almindelige, og de har rigtig generøse dimensioner.
  • Hvad skal jeg indrette mit fuglebur med?

    Det er sjovt at købe tilbehør til et fuglebur. Det kan være spejle, gyngestativer, siddepinde og meget mere, og selvfølgelig skal fuglen have ordentlige beholdere til mad og vand. Du skal også købe mineralsten. Undulater kan også godt lide at få skiftet legetøjet ud, fra tid til anden for at holde dem glade.